Dinner

Off Peak Dinner @ Shangri-La Hotel

9:41 AM

Setiap tahun company kami mesti ada dinner untuk off peak dinner.. so tahun ni buat di Hotel Shangri-La Kuala Lumpur.. dah la buat hari Isnin.. adehh letih beb hari ni.. makan tok sah cakap memang full lah.. jom la layanz gambar-gambar yang aku gedix snap kat sana semata2 nak simpan dalam blog ni tau.. gigih sungguh daku buat keje ni.. (*______*)

Aku dengan Dian mengedix di depan cermin..

Lemon Garden

Staff HQ... baper kerat jer melayu..

Di satu sudut...

Benda mentah tu aku memang tak makan walau lah mahai kekdahnya..

Round 1

Round 2

Smile.... mummy Alison.. :)

Round 3

Bahagian salad.. suka sangat tapi full dah beb

Ni bahagian western kot.. 

Bahagian kek.. oh gilo makan...

Round 4

Benda paling aku tak lalu jugak ni.. :p

Round 5 * time ni kuis2 jer makanan tu.. gagaggaga

Sudut fruit & coklat apa nama ntah duk turun2 ni.. 

Dengan dak Dian yang cute...

Dengan akak Sal..

Of coz with my papa...

That's me... demok!!!! oh my pipi...

Again mengedix la... laki ai kan..

Me & Dian.. oh nampak sangat aku baper ganda dengan dia.. hohoho

Sudut aku nak lena dengaq orang tu nyanyi.. 

Snap lagi...

Lagi.... hohoho.. makcik glamer.. 

# Ok cukup la.. aku nak buat keje ni.. banyak beb.. :)

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook