Resepi

Breakfast Ala Western

8:30 AM

Awal pagi dah bangun nak siapkan breakfast ala western... ni aku tertengok kat FB la.. macam best jer macam sedap jer.. padahal roti, telur & cheese jer pun.. and then bakar dalam oven.. ala kacang jer bak kata Qebal.. bosan la hari2 makan breakfast kat kedai mamak.. tak nasi lemak, roti canai cicah susu pekat.. naik muak dah.. so hari ni tukar selera.. nak sebut roti apa pun ntah ni.. bedasah la makan.. 

Gigih tau siap aku snap nak masuk dalam blog...

Letak telur, parutan cheese & tabur blackpaper.. terlupa nak snap kat luar.. dalam oven pun jadi!!!

Taraaaa sangat tidak cantik.. ngeh ngeh ngeh.. cheese skit.. malas nak parut banyak2.. yang pasti sorang makan 2 1/2 keping roti.. kenyang.. save duit makan pagi hari ni kan.. >_____<

Korang dah breakfast???

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook