Yuran Smart Reader Kids Iqram Haqimi

3:05 PM

Ok kalo sebut yuran mesti semua parents akan lap peluh.. hehhehe.. tahun depan Qeram pulak masuk sekolah di Smart Reader Kids. Dah abang Qebal dia 2 tahun di situ, so adik pulak sambung di situ.. SRK turun temurun gitu.. hehehhe.. naper aku bagi Qeram situ jugak.. biar sama rata orang kata.. kang dah besar nanti duk soal siasat mama dia naper abang situ adik tempat lain.. susah plak kan.. so biarkan sama rata puas hati.. takder adengan pilih kasih ker apa.. ngeeee.. 

Untuk yuran adik aku dah tahu memang rega dia riban2 untuk pendaftaran.. biasa lah sekolah tadika zaman sekarang.. kalo tadika kemas maybe murah tapi budak2 dalam 1 kelas sangat ramai.. yang SRK 1 class dalam 10 student sahaja dan boleh teacher fokus setiap sorang.. aku as mama nak yang terbaik untuk anak2 aku.. bab kewangan tak apa.. boleh cari.. itu pun depand pada parents.. setengah tak nak hantar tadika mahal.. itu hak peribadi anda.. bagi aku plak berbeza.. sebabnya aku pernah tadika kemas... so aku tahu macam mana.. 

Untuk tahun depan dedua sekolah.. abang darjah 1 pun abis kurang 1k jugak nak beli semua peralatan baju, bag, yuran, buku, & etc.. adik pun aku dah bajet 2k.. depa saja dekat 3k.. hukhukhuk.. aku la as mama simpan det untuk semua ni.. phewww okeh lap peluh lagi.. hahhahaha

Yuran RM1072 belum masuk buku & uniform lagi.. erkk rabak poket.. kekkeke... tahun depan SRK ada buat day care.. so adik akan duduk sana sampai petang.. sebelah petang boleh adik belajar Iqra kat situ...  

Tapi mama still runsing sebab Qeram still on pampers & minum susu dalam botol.. macam mana ni.. boleh ker dia nanti?? kang tengah dalam class dia mintak susu pulak.. adehh.. baby mama dah besar lah.. tapi mama still anggap Qeram ni baby lagi tau.. 

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook