SDG Goat Milk | Mampu Mengawal Berat Badan & Mencantikkan Kulit

4:58 PM

Kalau sebut sahaja mengenai berat badan memang mama agak tertekan sebenarnya coz mama memang mempunyai masalah berat badan dari tahun lepas lagi. Sedih betul berat mama naik giler-giler sampai jadi 85kg. Ya ampun time tu baru lah rasa stress dengan baju ketat, seluar ketat, nak jalan mengah, penat dan sebagainya. Masa awal tahun ni mama terus tekad jaga pemakanan, diet dan senaman setiap hari. Dalam beberapa bulan sahaja mama turun hampir 10kg. Lepas tu berat mama terus statik sampai sekarang. Orang cakap maybe mama kena tukar cara diet mama dan mama diperkenalkan minuman kesihatan dari Ima Luxury iaitu SDG Goat Milk.


Mesti ada yang tidak pernah dengar SDG Goat Milk ni kan. Ok mama cerita serba sedikit mengenai SDG Goat Milk ini adalah Skinny Detox Goat Milk merupakan minuman susu kambing pertama yang dapat membantu menurunkan berat badan. Oh ya SDG Goat Milk ni bukanlah minuman segera sachet 3 in 1 tu tau. Tapi SDG Goat Milk ini adalah 100% minuman susu kambing coklat yang organik tanpa bahan perasa, tanpa gula untuk kulit dan dapat mengawal berat badan.

SDG Goat Milk ini bukan sahaja untuk orang yang inginkan kurangkan berat badan malah ia sangat selamat diminum oleh ibu mengandung, ibu dalam pantang, ibu yang menyusukan baby, pesakit kronik, pesakit tyroid dan lain-lain lagi. Selalunya kalau minuman untuk kuruskan badan mesti dalam sachet kan tapi SDG Goat Milk ini lain dari yang lain. Malah ia mampu menurunkan berat badan tanpa kita rasa berdebar-debar macam produk lain di pasaran.


Antara bahan-bahan yang terkandung dalam SDG Goat Milk ini adalah :-

Ekstrak Peria
  • Menaikkan metabolisme badan
  • Mempercepatkan proses bakar lemak
  • Menurunkan paras gula dalam darah
  • Melewatkan pengosongan uncang perut (tidak lapar)
  • Anti HIV, anti diabetis, anti kanser
Sarang Burung Walet
  • Meningkatkan metabolisme badan
  • Anti penuaan
  • Mencantikkan kulit
  • Meningkatkan antibodi
Saffron
  • Merawat masalah kesuburan
  • Menstabilkan hormon
  • Menghilangkan ruam dan jerawat
Kurma
  • Antioksidan
  • Meningkatkan kesihatan jantung dan otak
Dark Chocolate
  • Meningkatkan metabolisme badan 
  • Antioksidan

Antara kelebihan SDG Goat Milk ini adalah :-
  • Membakar lemak dengan cepat
  • Menyekat selera makan
  • Mengempiskan perut
  • Mengecilkan lengan dan peha
  • Menurunkan berat badan dengan kadar segera
  • Melancarkan sistem penghadaman
  • Membuangkan toksin didalam badan
  • Memberi tenaga sepanjang hari
  • Menguatkan tulang
  • Menguatkan kecerdasan otak dan minda
  • Mengurangkan sembelit
  • Menurunkan paras kolestrol
  • Meningkatkan sistem imun
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Membantu menambahkan susu ibu
  • Mencegah bayi daripada penyakit kuning
  • Mencerahkan kulit
  • Menganjalkan kulit
  • Mengatasi senggugut
  • Mengimbagi hormon
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan

Untuk pengambilan SDG Goat Milk ini sangat mudah. Hanya ambil 1 scoop SDG Goat Milk ini ke dalam 1 cawan kecil air panas / suam dan minum sebelum sarapan pagi dan juga makan malam. Macam mama suka minum SDG ini sebelum sarapan dan sebelum tidur. Bukan sahaja mengenyangkan malah rasa kurang lapar kadang tu sampai masuk tengahari baru mama makan. Untuk sebotol SDG Goat Milk ini untuk 15 hari, jadi bagi sebulan penggunaan disarankan mengambil 2 botol SDG ini tau.


Bagi mama setiap pengambilan minuman supplemen seperti ini keputusan agak berbeza setiap individu yang mengambilnya. Macam mama sendiri mama amalkan selama sebulan dan mama dapat kurang berat badan dalam 2-3 kg sahaja tapi yang bestnya mama rasa inchloss mama berkurang di bahagian lengan, perut dan juga peha. Selain itu, mama sangat sukakan rasa SDG Goat Milk ini sangat sedap, kurang manis dan tidak berbau hamis kambing. Biasanya kalau susu kambing mesti akan rasa bau yang kuat kan tapi SDG ini tidak yer. Memang sedap jer mama minum setiap pagi!


Bagi yang suka berjogging setiap pagi, mama sarankan minum dulu SDG Goat Milk untuk mulakan senaman. Ini kerana SDG Goat Milk ini mampu memberi tenaga serta mampu membakar lemak dengan cepat ketika bersenam. Yang paling mama suka SDG Milk ini korang akan rasa cepat berpeluh tau dan yang penting tak rasa berdebar-debar macam produk kurus di luar sana. Hahh jangan tak tahu yer SDG ni juga dapat mencantikkan kulit serta merawat kulit yang bermasalah juga. 


So, mama akan sambung lagi minum SDG Goat Milk ini untuk mengurangkan berat badan mama sehingga mama dapat berat badan yang ideal. Tapi diingatkan untuk kurangkan berat badan tu make sure jaga kesihatan seperti banyakkan minum air, dapatkan cukup yang tidur dan makan makanan yang berkhasiat serta minum SDG Goat Milk ini. Apa tunggu lagi nak kurangkan berat badan dan kurangkan inchloss jom cuba minuman kesihatan SDG Goat Milk yang selamat tanpa bahan kimia dan lulus KKM dan HALAL dari JAKIM.

Harga SDG Goat Milk (250gm)
RM70.00 (Semenanjung Malaysia)
RM80.00 (Sabah & Sarawak)
Free Postage

Untuk sebulan penggunaan korang digalakkan membeli 2 botol SDG dan jangan lepaskan peluang TAWARAN HARGA ISTIMEWA jimat RM20.00 serta JIMAT KOS POS

Harga Sebulan Penggunaan 
RM120.00 & FREE POSTAGE bagi Semenanjung Malaysia
RM140.00 & FREE POSTAGE bagi Sabah dan Sarawak


Untuk maklumat lanjut dan pembelian SDG Goat Milk boleh layari :


Love,
/>

You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook