1 Ogos 2010

8:09 AM

Kejap masa berlalu.... dah masuk bulan Ogos... Bulan ni semua muslimin dan muslimat akan mengerjakan puasa di bulan Ramadhan... Tahun kedua puasa sebagai "ibu" amatlah mencabar.. tambah2 anak lelaki aku still "BF"... mcm mana aku nak menghadapinya... bukan apa... susu semakin berkurangan... Iqbal pulak semakin kuat menyusu... semenjak aku sibuk bekerja, Iqbal kena dipaksa minum susu formula + susu badan... tapi mengasuh kata kurang dia minum... tapi kalo malam jer dia bergantung kerja dia sehinggakan aku plak rimas n tak bleh nak buat apa lagi... tp kadang2 tu suami aku mcm tak faham... hmmm mula la start gaduh.. dia kata aku tak wat keje umah!!! hello u tak tgk ker anak u ni duk melekat kat i!!! mmg benggang....rumahtangga mana tak goyangkan... biasa la.. sedangkan lidah lagi tergigit tambah pulak suami isteri... aku bukan nak citer apa cuma nak luahkan... aku ni jenis pendiam dan pendam segala masalah sehingga kepala otak aku sakit!!! benci sungguh situasi ini!!!!.....

Di office plak masalah di office.. haiyaaa jgn kata... penat sungguh.. keje semakin menimbun2.... penat aku drive hari2.. u all bayangkan sehari aku berjalan 80km dr beranang to sepang... aku rasa mula penat!!!! bosan!!!! sakit kaki!!! (sbb kete manual) habis masa begitu saja (45 minit perjalan) aduiiiii sesak nafas aku!!!!.... balik keje fikir nak masak lagi... ishhhhhh penat!!!! balik umah tgk umah macam tokang pecah.... lagi la penat!!!! sakit mata semua ni... aku nak rehat 1 minggu... bleh ker?? kang cuti jer 1 minggu ofis duk call aku plak... hmmmm dah tugas kita kena la laksanakan sepenuhnya.....

Apa2 pun hari ini aku puas hati dpt update skit blog yang dah bersawang ni..... dan juga dapat meluahkan apa yg terpendam di dlm hati aku ni...

Aku doakan kalian sihat sentiasa.... Love u all......
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook