Banyaknyer nak cerita....

11:23 AM

Salam semua... Lamanya aku tak menjengah & meng"update" blog aku ni.. rasanya dah bersawang2 kan... huhuhuhu... ni lah sbbnyer banyak keje kat ofis nak kene wat dan juga penyakit malas aku sama.. hahahah...

Sabtu baru2 ni aku ada wedding dinner kawan aku kawin... ngeee :D

Heheheh.. dah la kat KLCC.. hubby aku plak takder d Pulau Pangkor atas urusan kerja.. so apa lagi aku terpaksa pergi sendiri.. nak tergelak pun ada.. bukan apa.. aku ni bukan tau sangat jalan KL ni... selama ni cik hubby jer yg drive.. sekali aku kena drive, terpaksa la aku tepon cik hubby utk jadi GPS aku.. huhuhu.. nak harapkan adik aku tu lagi la.. dia bukan tau..


Sempat lagi senyum time drive.. heheheh


Baru jer nak update keje dah belambak2 la pulakk.. adehhh...


/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook