Kaki Makan

The Best Chicken Chop @ Damansara!!

9:46 AM

Hari Sabtu malam, tekak ni terasa nak makan black paper chicken chop kat Damansara. Gerai makan tu berdekatan dengan TV3 Sri Pentas.. huishhh kalo orang dengar memang jauh giler dari umah aku kat Beranang to Damansara.. Hehehe.. kami selamba jer pergi.. jauh ker dekat ker kami redah jer untuk makan chicken chop kat Steven's Western Corner.. Memang sedap menjilat pisau yer... Memang ramai orang datang makan kat sini.. Kami dari sebelum kawin sampai la dah ada anak ni mesti makan kat sini.. Kat tempat lain tak sedap.. yang ni sangat-sangat sedap dan ayam dia besar-besar.. puas hati kami makan... :)


Steven's Western Corner *abaikan pingan yang tinggi tu yer*

Black Paper Chicken Chop!! Nyum nyum.. sedap giler!!


/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook