The Kabin

Aktiviti Kami Di The Kabin, Kuala Selangor

5:53 PM

Ok kesinambungan cuti2 di The Kabin.. Kalo dah nama cuti memang kami suka makan.. hmm kami 2 jer lah makan nasi.. anak2 kalo dapat main mana mau ingat makan.. tambah2 Qebal dia kan tak makan nasi.. so sambil makan sambil perati bebudak sebab takut hilang.. nak makan pun tak feeling langsung hokeh.. tetiba jer dah abis jom balik bilik.. hahahaha.. sian kami berdua.. anak2 oii cepat la besaq!!! >__<

Masa kami sampai dalam tengahari kami terus cari tempat makan untuk tengahari.. dalam website The Kabin kata asam pedas ikan sembilang sangat sedap.. so kami pun google & cari.. padahal dekat jer dengan The kabin tu... warung kecil jer di tepi sungai.. Warung asam pedas ni adalah Sungai Sembilang Klasik Ent Asam Pedas. harga makanan dia not bad tau.. yang pasti asam pedas dia sedap!!!

Aku order asam pedas ikan sembilang & en papa order asam pedas ikan pari... sedap wooo... berpeluh2 kami makan.. memang ikan fresh dari laut.. 

ni dedua hero kecik.. kami makan depa duk main pasir.. lori & kapal korek duk main korek pasir lagi.. huhhhh bebudak tak pernah jumpa pasir seronok bebenar la... kami makan cepat2 sebab depa dua makin aktif main pasir.. uhukkk

Malam tu pulak en papa kata nak makan ikan bakar or seafood. hujan turun lebat woohhh malam tu.. sejuk2 memang kami dua lapar.. kalo dengan dedua hero ni sabar jer.. kami tak sempat nak makan lama2 anak2 dah mula berlari dekat kedai makan.. kami makan di Pantai Jeram Ikan Bakar Seafood Restorant.. 

Order yang simple jer.. tom yam campur, kailan ikan masin, ayam goreng kunyit & telur dadar.. cukup lah untuk kami berdua.. anak2 macam biasa depa dah jumpa kawan siap main kejar2.. huwaaa 

Untuk tempat makan lain ada lagi tapi kami malas nak g jejauh.. so hat dekat2 sudah la... insyaAllah 1 hari nanti kami nak g berdua jer.. anak2 tinggal.. hehhehehe.... Breakfast esoknya kami g kedai beli roti gardenia & jem sekaya untuk makan pagi esok.. uhukk mama dah fening dengan 2 hero ni.. heheheh... bangun pagi esoknya bebudak tu siap suruh tukar baju renang nak mandi pool.. kul 8 pagi dah depa masuk kolam.. layankan jer.. kul 12 dah nak check out.. tengok anak beranak mandi kolam, mama pun terjun sekali lah.. 

Qebal yang suka mandi pool.. adik tak nak.. dia hat kolam kecik jer

Suka sangat suruh snap dalam air.. nasib gopro ada.. ehhh sjcam jer pun.. :p

Bukan main yer budak comel ni.. takut air...

siap renyeh nampak gigi & tutup mata.. comei sangat aihhh.. cium baru tau..

Lagi dia.. pix mama tak leh masuk dalam ni.. erkk mama tak pkai tudung..

main atas tu jer berani.. 

3 hero yang mama sayang... kadang2 bikin ribut jugak..

Heheh Qebal yang eksyen snap dalam kolam..


/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook