Review

Review : Hot Shapers

11:57 AM

Holla hari ni WW kan.. tapi aku tak nak update pasal WW.. hehehe.. meh ni aku nak review skit pasal hot shapers yang aku beli kat Groupon.. macam biasalah aku ni benci tau beli2 online.. dah terjebak beli benda ni.. macam la takder korset kan.. beli korset sampai ribu2.. tapi yilek tak pakai.. hahah.. ala ini beli sebab aku nak gym.. tambah2 hot shapers kan.. mesti panas & boleh kuruskan peha & pinggul.. hahahah.. so aku pun beli kat groupon.. korang tak yah tanya rega korang leh google.. kat online bersepah2.. ada mahal ada murah.. pandai2 la korang beli.. bab2 mcm ni pun ada gred2 dia.. ehhh ada jugak kualiti dan jugak tiruan yer korang.. so hati2.. 

Seksi betul gambar hot shapers ni.. veragan la nak kurus macam tu.. puiii...

So, setiap malam aku g gym mesti aku pakai.. dah la beli 1 helai.. last2 beli lagi 1 helai.. dah 2 helai.. pulun tau nak kecikkan peha & pinggul ni.. tapi seluar ni sampai takat bawah lutut jer.. nak tak nak kena pkai track jugak g gym.. sampai sana baru bukak tinggal seluar hot shapers ni.. hahaha.. nak mampus mama aku takik betis aku baru tau.. kekkeke.. ok dah mula merapu.. masa aku pkai tu takder la rasa panas ker apa.. & aku check jugak takut gatal2 ker merah2 ke mana nak tau alergic dengan hot shapers ni.. So far aku pkai takder la alergic apa2.. cuma basah jer.. maybe membakor lemak2 peha & pinggul aku kot.. kalo pkai mesti abis spent** aku basah.. perghhh memang benda ni betul2 lah... tambah2 aku lari atas treadmill kan lagi lah berpeluh2 aku dibuatnya.. teruja beb!!!

Bukti aku pkai hot shapers ni... terpaksa kaler kat betis aku.. hahahha.. nasib gym tu semuanya perempuan tau.. kalo campur dengan laki abis kena pandang jer.. *___*

sebab apa teruja.. tang lose weight & slim waist tummy & thighs... hope berjaya lah kecikkan peha & pinggul.. yang pasti jeans & slack keje dah longar.. kalo tak ketat jer.. muahahah...

Seksanya nak kurus kan.. jeles tengok orang kurus ni.. phewww kena kuat semangat la nak kurus.. tapi kalo dah tulang rangka bapak besar hmmm ko raser???

/>

You Might Also Like

10 Comments

  1. good! yang penting bersemangat dan terus bersemangat!

    ReplyDelete
  2. seluar ke? panas tak pakai... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerp seluar.. tak panas.. tp nanti kita pakai akan rasa basah.. tp kat luar kering..

      Delete
  3. Berapa harganya jue? Kalau berjaya bagitau erk.

    ReplyDelete
  4. Grateful thanks for creating Article
    Buy Hot Shaper Power Knee Pant in Various Sizes-S,M,L,XL,XXL.Get 1 @Rs 1990/ & Price of 2 Pack @Rs 2990.Choose Cash on Delivery Option http://www.hotshapersonline.in

    ReplyDelete

Like us on Facebook