Fries Homemade by Mando Chef Tupperware

3:45 PM

Tetiba rajin pulak buat fries ni kan.. hahaha padahal nak cewei & experimen guna mando chef aku beli tu sebenarnya.. beli kentang sampai sekampit ok.. tediaa macam nak buat kenduri pun ada.. hahaha jenuh makan fries.. kalo tak senang jer dulu beli kat tesco bukak goreng tapi kali ni kena kupas & kita main sagat2.. heheheh hegeh sangat tau.. 

Masa mula2 experimen guna Mando Chef ni heheh terkial2 beb.. buat fries kecik2 ler pulak.. salah setting kekdahnya.. hahaha abis 2, 3 biji kentang dah masuk dalam tong sampah.. wakaka.. Qebal kan suka makan kentang.. hat beli kat tesco dia dah tak lalu maybe fries tu dah awet kot jadi tak berapa nak fresh.. so ni mama bikin sendiri Qebal makan la banyak2.. hmm western sangat siap mintak fish & chip.. banyak la songeh hang Qebal oiihh.. jangan mintak tetiap pagi dah.. tak pasai2 mama nak kena menyagat pagi2 buto.. ohh tak kuasa lah mama ni.. >___<

Cantik kan fries yang disagat guna mando chef ni.. padahal mama cewei barang baru.. wakakak..

Lepas digoreng bakar sekejap dalam oven.. ecehh ni gara2 tengok dalam youtube lah.. nak goreng fries pun kena tengok youtube teruk kan.. muahahha

So kita final touch kita tabur garam skit.. & gaul2.. nyum2 sedap.. berebut anak beranak.. hohoho

Ni lah gadget mama terbaru.. Mando Chef by Tupperware.. tak sia2 beli oiihhh mai import dari Dubai tau.. hehehe tetiba macam nak buat collection balik jer barang tupperware ni.. ^___^


/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook