Raya Kami Di Johor

9:55 AM

Morning.. blog masih dalam mood raya.. tak dan nak update apa2 nih.. so hari ni dengan gigih sepantas kilat update kejap.. Ok raya tahun ni turn Johor.. hmm tahun depan la pulak raya kedah yer.. macam tu la gilir2 sampai la tua.. raya johor so so jer.. dengan panas sampai anak2 dah selesema.. tambah2 aku pun dah berjangkit dengan budak2 ni.. hmmm memang orang tua mudah berjangkit ehh.. ker aku punya antibodi dah low.. hahah apa2 jer lah.. yang penting raya tahun ni aku dah bedal ketupat rendang yang aku bikin dalam noxxa.. ecewahh sure mak mertua sayang berkandaq punya lah.. kekkeke.. jom layan gambar2 kami yok..

Ni haahhh pestime seumur hidup aku buat ketupat palas.. ni dek gara2 wan biras aku request tapi last2 dia yang demam.. kang dia makan pulut sure berbisa.. yang pasti 2 kilo abis yokk.. aku pun pulun makan sampai terlena2 macam kena dadah jer.... hahhaha.. jangan tanya naper ketupat macam2 bentuk sebab ada 3 orang tangan yang buat.. bedallah ketupat jantan ker betina ker pondan ker.. ehhh ada ker?? wakakka

Ini ketupat beras.. sampai sudah aku anyam serupa apa lagi.. tak reti weh.. tapi adik ipaq aku terror lah.. so ketupat ni aku rebus jugak dalam noxxa.. cepat dan pantas.. gigih aku hangkut noxxa balik johor tau..

Ni diaaa rendang daging tok noxxa.. walawehhh daging lembut.. nyum2.. tetiba terliur weh..

Pagi raya tak dan nak snap2.. susah nyer dengan 2 hero kecik ni.. puas welfie tau nak dapat gambar secantik ini.. hai la anak cepat la besaq...

Ini puan blog dengan hijabnista shawl loose ala2 libas muka.. hahhaah cun tak?? 

Ini pix wajib welfie dalam keta.. en papa silalah drive yer... pehtu kami 3 beranak lena tak henggat dunia.. kahkahkah... sian en papa kena drive sorang2..

Pix raya tahun 2015.. ni sorang tak cukup.. masih tak ramai lagi.. meriah la time raya.. hehhehe...

Macam mana raya korang?? Meriah tak???


/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook