Pentagon Sifir Formula Berkesan Menguasai Sifir Dalam Masa 3 Jam

8:46 PM

Teringat dulu kalau nak hafal sifir punyalah susah sampai nagis-nagis. Aduh payah nau nak ingat sifir. Tapi sekarang ada jer formula mudah untuk menguasai sifir dalam masa 3 jam sahaja. Wowww menarik sangat kan. So mama pun apa lagi of coz la nak bagi dekat anak-anak mama mencuba untuk menguasai sifir dengan mudah tanpa perlu menghafal dengan payah. Dengan kaedah ini dipanggil Pentagon Sifir. 


Untuk pengetahuan semua, syarikat Asas ILM Sdn Bhd telah menghasilkan satu inovasi Sifir iaitu alat bantuan mengajar yang dapat menarik minat kanak-kanak untuk meminati dan menguasai sifir dalam masa sesingkat 3 jam. Mungkin kedengaran mustahil dengan logik akal, namun jika di amati cara pengunaannya pasti ibu bapa akan tersenyum bangga apabila anak-anak sudah dapat menjawab soalan sifir yang diajukan tanpa menghitung menggunakan jari sepuluh. Seperti semuanya sudah tersedia di benak mereka.

Ramai ibu bapa mengeluh dengan pendekatan dan minat anak-anak untuk mengusai sifir. Untuk menghilangkan gusar ibubapa, beliau dan rakan kongsi Addie Humaizie Bin Abu Hassan, Selaku Pengarah Syarikat, yang juga antara pakar dalam motivasi matematik telah membuat kaji selidik bagaimana untuk mengeluarkan satu produk bantuan kondusif yang mana pelajar dapat belajar dengan lebih kreatif, mudah difahami dan cepat tertarik angka.


Terdapat elemen penting supaya anak-anak cepat tertarik untuk mempelajari dan menguasai sifir. Elemen 5 tersebut adalah formula yang mudah, kurang penghafalan, sistem reward, disertakan video penerangan supaya anak-anak tidak cepat bosan, dan dapat dikuasai dalam masa 3 jam. Menurut beliau lagi, kanak kanak seawal umur 9 tahun sepatutnya sudah boleh menguasai sifir dan apabila meningkat umur 12 tahun, sifir sudah menjadi satu kebiasaan dan sudah dapat menguasainya dengan baik.

Di dalam Set bantuan Pentagon Sifir ini, terdapat Buku Manual iaitu panduan menggunakan Pentagon Sifir, terdapat juga flash card bewarna yang menarik dan Gem Reward dalam bentuk pelekat sebagai hadiah jika dapat hafal dan faham setiap flash card serta video. Setelah berjaya menguasai Pentagon Sifir, pasti anak-anak akan tertunggu-tunggu dan akan lebih cepat mengusai sifir kerana ada sesuatu yang menarik sebagai hadiah menunggu mereka (BIG REWARD). Menarik bukan?


Pentagon Sifir bukan sahaja sudah mendapat tempat di Brunei dan Indonesia malah ianya juga sudah menjadi buah mulut di seluruh Negara. Telah bertapak di Negara Brunei sejak tahun 2011 dengan menerbitkan beberapa buku formula matematik bagi kegunaan pelajar dan buku-buku tersebut juga telah di edarkan di seluruh perpustakaan sekolah rendah di sana. Modul sifir ini juga telah diguna pakai dalam sistem pembelajaran di Brunei.

Antara pelajar yang dapat menguasai dan mengikuti aktiviti Pentagon Sifir adalah Yang Amat Mulia Pengiran Anak Abdul Hafeez bin Pengiran Anak Khairul Khalil, cucu Baginda Sultan Brunei sendiri. Banyak aktiviti seperti kelas seminar dan program telah dijalankan di dalam dan di luar Negara bagi memperkenalkan Pentagon Sifir ini. Setiap kali program ini dijalankan pasti kanak-kanak ini akan pulang dengan satu matlamat bahawa sifir adalah sesuatu yang menyeronokkan dan mudah untuk dikuasai.


Dengan formulasi Pentagon Sifir ini dapat menarik minat anak mama Iqram untuk menguasai sifir dengan mudah. Iqram sangat excited dapat menguasai sifir ni tapi cara Iqram dia suka cakap english so mama pun kena follow dia lah. Hehehe. Tapi memang sangat-sangat berkesan Pentagon Sifir ni sebab mudah faham dan ingat. Nampak Iqram enjoy jer hafal sifir tau kalau tidak sebelum ni memang dia tak nak sampai kena paksa. 

Mama yakin apabila Iqram dapat menguasai sifir melalui kaedah Pentagon Sifir ini, Iqram dapat menyiapkan kerja rumah dengan lebih pantas dan cepat. InsyaAllah Iqram boleh dapat keputusan dalam Matematik yang membanggakan. 



Harga Pentagon Sifir ini berharga RM60. Tapi harga promosi sempena pembelajaran dalam talian akibat pendemik covid-19 hanya RM50 dengan menggunakan kod kupon 'PS50' di www.pentagonmath.onpay.my/order/form/pentagonsifir/4 untuk 100 pembeli terawal sahaja. Jadi jangan lepaskan peluang ini dan berilah peluang kepada anak-anak kita untuk mendapat ilmu yang praktikal ini.

Pihak syarikat juga mengadakan program Pentagon Sifir Champion bagi anak-anak yang sudah menguasai sifir. Ibu bapa perlu merekod video bertanyakan soalan dan berkongsi pengalaman menggunakan Pentagon Sifir secara bertulis atau video. 50 video terawal akan mendapat Pentagon Sifir Champion Medal, T Shirt dan Face Mask. 


Bagi yang berminat untuk menjana pendapatan melalui Pentagin Sifir ini boleh mendaftar sebagai affiliate di pentagonmath.onpay.my/affiliate/register tanpa mengeluarkan modal. Semua bahan promosi dan indo akan disediakan oleh pihak syarikat. 

Jadi jangan lepaskan peluang ini dan berilah peluang terbaik untuk anak-anak kita untuk mendapat ilmu yang praktikal dan mudah. Dengan ini kita akan dapat melahirkan lebih ramai anak-anak yang cerdik dan celik sifir serta mereka berjaya dalam bidang yang diceburi malah dapat membanggakan kita sebagai ibu bapa. 

Untuk info lebih lanjut boleh layari :

Youtube : Pentagon Math
Telefon : 019-666 2860
Email : pentagonmath@gmail.com

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook