Advertorial

BITES Chocolate Chip Cookies | Cookies Yang Super Sedap!!

10:07 AM

Ehh korang dah ada yang nak tempah kuih raya ker?? Mama tahun ni memang surrender tak larat nak buat.. Dengan keadaan mama macam ni berdiri lama pun dah sakit.. Tambah la jalan macam penguin kan.. Heheheh.. Ok mama nak bagitau mama ada rasa 1 jenis cookies dari BITES Chocolate Chip Cookies.. Fuhyoo memang lain sangat dari coklat chip yang lain tau.. Sebab mama sendiri pengemar coklat chip.. Mama dah cuba buat pelbagai resepi cookies ni tapi tak sama macam cookies dari keluaran BITES ni ok.. Lain sangat lah!!! Pernah jugak mama beli cookies macam ni dari keluaran yang lain rasanya tak sesedap BITES Chocolate Chip Cookies.. 

Kalau dah namanya homemade for you ni korang tak perlu risau dengan kualiti cookies ni sebabnya orang yang buat ni memang betul2 buat dengan kasih sayang dengan barang-barang yang berkualiti tinggi.. Memang dijamin korang akan repeat orders punyalah!!

Tengok laa cookies ni kalo sekali ngap jer memang buat korang teringat-ingat hokey... 

Cookies ni tak ada kekacang so mama suka sangat makan cookies ni.. Tambah2 mama memang allergic dengan kacang..

Bayangkan satu balang jer mama dengan anak beranak makan dalam satu hari jer.. Ishh Qebal yang susah nak makan tu terus suka cookies ni.. Siap duk ulang-ulang cakap lah mama cookies ni sedap la tak sama macam mama buat.. hahahah betul memang sedap sampai makan berulang-ulang.. Sekali tengok dah abis satu balang.. mama sendiri pun cakap cookies ni sedap tak macam pamos amos yang mahal tu.. nampak gayanya sebelum raya kena la order & then reserve simpan dalam bilik.. sumpah memang tak boleh bagi orang lain rasa.. hahahhaa.. sampai macam tu punya sedap!!! Memang terbaik la tukang buat cookies ni pandai menjaga kualiti Bites Chocolate Chip Cookies.. Thumbs up la... 

Hahh mesti nak tahu berapa kan harga ni... Murah jer uolls.. Satu balang hanya RM25.00 sahaja.. Dalam setiap balang mempunyai 45 biji cookies.. memang cenggini hahhh mama cakap sedap!!. Memang tak kan menyesal lah!!.. Mana nak dapat harga cookies ni dengan harga yang murah tau.. Mama pernah sekali beli jenis timbang lagilah dapat sikit.. hahaha mana cukup.. tapi kalo korang beli Chocolate Chip Cookies keluaran BITES ni memang kompom korang tak kan rugi lah!!.. Tak percaya korang sila order dan cuba sendiri!!! Gerenti korang makan berebut-rebut dengan anak-anak punya.. Hehehhe.. Sebab sedap giler!!! 


Sebarang order dan pembelian boleh hubungi :-

Facebook : Shima Rozali

Instagram : @Shima_rozali

Whatsaap : 016-367 3443


Love,
/>

You Might Also Like

7 Comments

  1. sekali tengok sedap dah, hantar sampel skt boleh ? hehehe

    ReplyDelete
  2. Baca jalan penceritaan jue terus terasa plak kesedapan cookies Ni...alahaiiii...

    ReplyDelete
  3. nampak cam famous amousssss kan? :) sedap niii

    ReplyDelete
  4. cookies ko pun sedap jue ! aku suka !

    ReplyDelete
  5. saya klu sedap tak tunggu satu hari , sekali hadap je ... heheheee

    ReplyDelete
  6. Semalam nampak akak pos dekat fb dah teringat nak tanya, hari ni terus ada dalam blog. Hehehe. Nampak sedap cookies ni :)

    ReplyDelete
  7. risau tenung lama-lama takut terbatal puasa...hehehe.

    ReplyDelete

Like us on Facebook