Iqbal Haiqal a.k.a Cikebal...

4:13 PM

Salam semua...

Hari ini aku nak cerita sikit ttg anak kesayangku Iqbal Haikal a.k.a Cikebal..
Dah 1 tahun, 4 minggu, 1 hari sudah umur dia... tp iqbal still tak leh jalan2 lagi.. alahai naper sayang tak mau jalan2 ni.. risau mama tau... sakit jugak telinga mama duk dgr org kata anak mama ni lepot la... eee geram tau org kata mcm tu kat anak kita.. kalo aku ni leh buat anak aku cepat jalan ok la gak.. tp aku duk mengajar iqbal tatih setiap hari.. pala lutut dia tu lembut lagi... kejap2 jatuh.. kalo ada benda ok plak dia berdiri...

Hari ni dia punya nak jalan, habis dia tolak side table dia kesana kesini... kejap2 dia reverse ke belakang, kejap2 kedepan.. macam2 la.. nak tergelak tgk iqbal.. takper iqbal... chaiyok chaiyok.. semoga iqbal cepat dpt kaki yer syg....


Iqbal masa 3 hari

Iqbal masa 5 bulan

Iqbal sekarang dah curus...


/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook