My new layout & Ragam Iqbal...

3:20 PM

Salam....

Semalam aku dah berjaya mengodek blog aku ni.. dulu layout belakang ni agak simple.. punya la ngok tak tau nak tukar camner nak bg cantik.. last2 aku berjaya jugak.. tu pun aku tgk blog http://winacunkira.blogspot.com... terima kasih sgt2 la kat wina.. aku tgk blog yg nak buh layout kat blog orang.. finally menjadi jugak walaupun tak semegah mana...

Pagi tadi dalam kul 3.30 pagi, iqbal meragam.. tak tau kenapa.. keje qeyau jer.. bagi susu pun qeyau... aduii sakit jiwa mama.. last2 dia duk main dalam bilik.. aku angkat bagi nak tidoq pun qeyau jugak.. last2 aku hayun buai tido.. time dia tido tu dlm 6.30 pagi.. pukul 7.10 pagi dia qeyau balik.. aduiii tak sempat mama dia nak tidoq... dah nak pengsan ni... bangun jugak duk pujuk2 dia... tak makan pujuk.. tak tau kenapa.. bagi susu qeyau, pujuk dukung tgk luaq tingkap pun qeyau.. aduii sakit jiwa.. last2 aku pun qeyau jugak.. aku tepon hubby ckp iqbal meragam tak tau kenapa... dah sakit jiwa... last2 papa pun terus "EL" balik umah tgk apa yg terjadi.. bayangkan dari Kepong - Semenyih.. jauh tu tp dia balik jugak.. aku pujuk2 dgn bg mainan dia.. last2 dia main sorang2.. tgk la pic yg aku sempat snap ni..


Bakul mainan Iqbal

Iqbal yang tengah kusyuk bermain

Main lagi.. tak letih ka???

Iqbal tarik bakui mainan dia...

Jeng... jeng.... habis dia sepahkan mainan dia.. pening kepala mama....


* Qeyau means Tereyak, menangis.. ini lohgrat Kedah yer kawan2...

Pstt kengkawan skrg aku tengah sanggap giler... tak cukup tido... macam nak pengsan dah ni.. tp kena datang jugak kejer!!! huaaaahhh menguap nak lena!!!!

Bye....
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook