Resepi

Laksa Urat Haluih My Style

2:46 AM

Kemarin siang tak pergi mana.. pagi laundry baju 4 hari yang tak basuh. pehtu nak internet tak boleh sebab cabel kena curi lagi. mati kutu duk umah. bosannya tak tau nak buat apa.. tidokan qeram pehtu mama dia sekali la lena... bagus betui.. en papa plak request laksa. so aku buat la yang mana ada. buat sesimple mungkin. yer la 2 orang jer makan tapi aku jenis tak masak sikit2 mesti seperiuk jugak la.. pehtu daun aku tak ingat daun apa utk tabur atas laksa tu. kang suruh en papa beli tobat tak reti cari.. last daun kesom cinonet jer dia beli... sabo jer la.. daun tabur2 plak bawang, timun, salad, telur dan limau nipis. ikan of coz la ikan sardin...

Tadaaa jadi lah laksa urat haluih my style.. 

* Malam pergi makan kat Western Steven Corner Damansara... punya la jauh cari makan.. macam kat semenyih kajang takder gamaknya. hahahaah

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook