Kaki Makan

Dinner @ Restoran Half Moon

1:54 PM

Semalam kami seharian tak makan nasi.. Bangun pagi hanya breakfast roti canai.. pehtu tengahari hanya duduk di rumah sambil layan citer hindustan.. sure la lapar kan.. hehhehe so malam after selesai semua kami keluar makan malam. Kami decide nak makan kat restoran arab di belakang ofis aku di Seri Kembangan.

Buku Menu Restoran Half Moon

Ekceli nak tunjuk artis belakang tu jer.. ala pelakon Gerak Khas tu..

Nasi Mandy mama

Nasi Royal papa

Bread ni hanya RM2 jer tau.. besar ok..

Erkk tulisan arab daa...

Ni lah restoran tu.. memang sentiasa ramai.. korang bleh la try rasa nasi arab kat sini.

Thanks to Mr Mohammed for the special service.. InsyaAllah we come agains. And the food is great!!... Dah kenapa dengan aku cakap omputih sebab semua pekerja dia orang Syria.. So percakapan depa mestilah bahasa omputih kan.. tak kan la nak cakap arab plak kot.. berbelit2 lidah la jugak cakap dengan pekerja dia.. nasib la aku dengan en papa kenai waiter tu.. Tq yer Mr Mohammed.. So korang boleh la datang Serdang Perdana dan cuba makanan arab ni.. memang terbaik ok.. (*___________*)

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook