Iqbal Haiqal

Katil Iqbal Ikea

8:33 AM

Petang marin lepas balik kerja. aku dengan en papa terus g Ikea.. Gigih kan.. sebabnya aku nak beli 1 benda. iaitu katil untuk Iqbal.. sebab tengah ada stok..katil tu nama dia Fjellse bed frame.. harga dalam web dia dalam RM 89 macam tu la.. tapi aku tak baca perabih kat detail semua tu.. cisss podah.. selalu kalo beli bed frame mesti la ada pelapik dia kan.. tapi ini Ikea pelapik jual berasingan.. kalo tilam berasingan tu aku paham la.. ini tidak.. kohkohkoh.. dah pasai2 kena beli pelapik dia pulak.. bed frame RM 89 + pelapik tilam RM 60 = total RM 149. cisss podah macam tertipu jer harga2 Ikea ni.. kalo nak beli apa2 kena baca detailnya perabih.. hahahha aku cakap kat en papa.. tipah tertipu bang.. tipah tertipu.. hahahhaha.. T____T sorry yerk en papa.. 

Sampai umah semalam dekat kul 9 malam jugak.. letih weh padahai bukan aku yang drive.. ngeh ngeh ngeh... semalam aku beli katil, tipuware lagi, carpet kecik untuk letak depan pintu toilet, cadar untuk tilam Iqbal dengan apa ehh aku lupa dah.. hohohoho sebab aku still mengantuk ni.. semalam aku dengan en papa gigih pasang katil ni.. setelah siap.. Iqbal plak tak nak tido atas tu.. nak tido bawah.. denggg betui la... adik still lagi tido tepi mama.. nak kena ada bau kot.. menempek jer tepi mama.. ni pagi tadi bangun Iqbal pun ada tepi mama jugak.. masa bila dia mai tido tepi mama pun tak tau.. patut aku rasa dihimpit kanan kiri.. adeh bebudak ni...fening aaarrrr 

Nampak kemas skit kan.. korang jangan heran asal aku tak letak cadar biru.. macam proper sangat plak kalo anak laki mesti kaler biru.. tukar la plak kan.. aku suka hijau so hentam sokmo la hijau.. pehtu baru perasan meja & kerusi study dia pun hijau jugak.. mihmihmih.... 

Qebal tak nak tido atas ni.. papa dia la tumpang tido.. huhhh sabo jer dengan Iqbal ni.. adik still kena tido bawah sebab dia amat lasak.. selalu sangat jatuh katil.. kalo dengan mama pun dia tido selalu pusing 360'.. hahhaha

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook