JRM ~ Jamu Ratu Malaya ~

12:37 PM

JRM.. maybe ada yang tak tahu kan.. aku pun tahu skit2 jer tak pernah belek2 pun.. since dah umur makin meningkat ni, rasanya aku kena jaga diri dari segi dalaman dan luaran.. yer la baru anak 2 dah sakit2 badan la sakit pinggang la.. letih la.. hello muda lagi rasanya tapi dah macam nenek kebayan jer aku rasa.. contoh kalau duduk di depan pc lama2.. pehtu bangun dah tak bleh strait kan tulang belakang tu.. huhh kan macam nenek kebayan.. ciss since dari situ kena la jaga badan.. yer la badan nak guna lama.. tapi tang makan tu ehh susah jugak yer nak control.. kalo dah masak tu mesti baham sampai abis.. sayang woo nak buang.. T___T

Aku baru jer beli product JRM ni secara online.. 1st kena mintak permission jugak dr encik hubby.. kang dia bebel aku tak cukup tanah.. sebab aku nak claim balik.. kohkohkoh.. nak cantik depan dia jugak kan.. mesti la dia kena keluarkan duit untuk aku.. :p bagus punya bini.. bini sapa la kan.. ngeeee (*____*) aku just beli Jamu Persis Dara, Ice Tea Peach Mengkudu, Jus Mangga Merah dan Hot Oil.. ini cukup la dulu.. permulaan kan.. untuk kulit wajah dah hampir 23 hari aku try 1 product.. nanti lah aku citer.. bagi betui2 clean & clear baru aku story dalam blog ni.. tapi en papa kata muka dah nampak perubahan ok.. product aku beli ni takder peeling2 bagai la.. natural jer.. biar lambat asal selamat.. 

Untuk product aku beli ni kalo korang nak tahu kebaikan dia korang leh la g web JRM.. Hehehe aku promote skit2 dah la... JRM ni anak syarikat Sendayu Tinggi.. mesti korang semua tahu kan Puan Rozita Ibrahim.. dia lah pengasasnya.. so terbuktilah memang barang baik punya.. 

Baru sampai kejap tadi terus upload masuk blog ok.. en papa macam biasa geleng jer la..

Tak sabar nak cuba.. :)

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook