Ubat Jerawat - Eskinol & Tidact -

7:00 AM

Aku dengan jerawat tak dapat dipisahkan.. ecehh padahal dah tua still ada jerawat.. mencik tau.. jari aku ni bukan la jenis reti duk diam mesti nak robek picit or sewaktu dengannya.. hahahha pantang weh ada naik ni.. tak suka timbul2.. lepas tu parut jerawat bermaharajalela di muka aku.. ahh takpa boleh polish tapi lambat ler kesannya.. T____T... Dalam awal tahun baru2 ni aku ada jumpa doctor.. so doc suggest aku makan ubat Tidact ni.. katanya boleh menghapuskan jerawat.. yang sakit hati doc ni tak bagitau plak kesan2 makan ubat ni.. aku ni kan kuat google.. so aku cari lah kesan2 ambil ubat ni.. yer kesannya cerry berry la pulak.. dah haru berulang alik ke toilet.. mak jemah ni mana la larat nak g toilet kan.. hehehhe..

Since aku tergoogle kan aku ada terbaca beberapa blog pasal ubat Tidact ni.. katanya kalo ubat ni dicampurkan ke dalam cecair Eskinol kesannya lebih mujarab.. Hanya letak 2 biji saja ke dalam tu tapi korang bukak la dulu plastik tu, lepas tu korang goncang & then sapukan ke muka.. 

Eskinol & Ubat Tidact

Cara-cara apply Eskinol :
  1. Cuci muka dengan pencuci muka yang sesuai dan bilas dengan air yang bersih
  2. Lapkan sehingga kering dengan tuala yang bersih
  3. Goncang dulu botol Eskinol yang mencampurkan ubat yang mendak di bawah
  4. Basahkan kapas dengan Eskinol dan disapu ke muka dan leher
  5. Untuk kesan yang cepat sapulah setiap kali selepas mandi dan cuci muka serta malam sebelum tidur
Selamat Mencuba....

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

3 Comments

Like us on Facebook