Red Velvet with Cream Cheese Frosting

8:45 AM

Hari Ahad baru2 ni ntah apa mood rajin nak membaking.. sebabnya nak perabihkan segala tepung yang ada.. cuma beli susu + cheese jer.. Qebal pun dah lama tak makan kek lepas besday dia ritu.. dia kalo makan kek boleh kenyang.. al maklum la nasi tak makan.. Aku kena gigih buat la kek ni, walaupun mood malas nak mampus... ^_____^

Aku macam biasa kalo dah stress dengan orang or menyampah dengan orang.. aku akan makan.. diet?? hahhh pedulik apa aku kan.. asalkan hati aku lega... Tengok la pix yang sempat aku snap.. mengoda ok..

Red velvet.. merahnya mak ngah.. wooowww

Masuk dalam bekas ni.. senang abis aku buang...

Bako dia.. abaikan permandangan pingan mangkuk tersusun tu..

Cream cheese frosting termanis... salah sukatan daaa.. 

Hasilnya... memang mabeles.. walau pun termanis melecaih.. cheese ni tercair plak.. punya nak perabihkan whipping cream.. not good ok sebab derhaka kat resepi.... 

Tergoda tak?? Cheese yang banyak.. kalo beli kat luar cheese skit.. aku tak puas makan.. so kita bikin sendiri baru puas hati kan.. 

Memang akan naik la badan macam ni.. tapi dah tensen punya pasal kita bedallah.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook