Spaghetti Bolognese Baked With Cheese

10:41 AM

Perghhh tajuk pun orang dah tergoda u olls.. hakhakhak.. balik kemarin dah lewat.. sian en papa makan la roti lu.. so aku zup zap buat spaghetti la.. hat tu jer ada stok.. nak makan nasi tekak dah tak selera ni.. tapi spaghetti ni leh la anak aku hat tak makan nasi tu makan.. dia kan mamat western celup skit.. hat adik jer tolak batu kayu jer semua dia telan.. hakhakhak.. 

Sambil rebuih spaghetti aku buat kuah bolognese tu.. ala senang jer bukak tin.. cuma cincang bawang besar jer.. pehtu aku parut la cheese masih ada lagi dlm fridge.. kira buat spaghetti ni ala2 macam secret recipe la.. pehtu bakar plak kan.. perghh cheese meleleh2 uolls...

Sebelum dibakar.. maaf selepas dibakar tak dan snap dah.. kena belasah makan.. semua pakat lapaq dit dit. weh.. hat adik pulun makan.. hat abang kena kelaih tak nak daging.. rasa skit jer dia bluwerkk.. cheese dia kutip.. 

tengok la Qebal makan.. berselera siap buat thumb up lagi tau.. 1 g dia paling suka cabonara.. laju jer makan.. haihh mat salleh celup ni bila nak makan nasi ntah la.. aku as mama pasrah kena masak ala2 western.. nasib aku leh dengan tekak ni.. 

Minggu ni keja buat spaghetti la jawabnya... nak bagi budak ni makan banyak2.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook