Dinner

Annual Dinner YK Appreciation Night

9:45 AM

Memula nak g Annual Dinner ni memang teruja lah.. sebab en papa dapat award.. tapi ada 'kekantoian' terus mood hilang serta merta.. tak apa lah ada la sebab2 jadi camtu kan.. tapi we olls still tak happy jugak.. gambar pun takder super banyak kali ni.. very very the malas nak snap.. apa yang ada ni just moment simpanan masa depan.. 

Aku g sana pun berpandukan GPS jer.. en papa tak sempat balik ambik aku kat branch.. so its okey la.. aku g sekali dengan staff office aku James & Wai Ching...so terkapai2 la kami bertiga berpandukan GPS yang agak stupido ni.. Kul 4 keluar kul 5 sampai kat Club Sri Damansara. cepat la jugak walau sesat salah masuk jalan.. hehehhe...

Kami bertiga James & Wai Ching

No Lucky Draw.. aku dapat power bank.. memang nak sangat benda ni dek kerana power bank dah rosak & batery phone note yang sangat hegeh sekarang ni..

Dengan staff branch.. aku jer sorang malay.. mata sepet lebih kurang.. ^___^

En papa.. dah kurang senyum.. sampai aku paksa dia lah....

Aku, En papa & Syafiq...

Memang teruja dengan camera monopod aku ni.. kalo gopro lagi besh ehhh..

Aku & en papa.. ada pix yang pose guna dslr.. nanti aku kena ciluk dengan photographer.. 

Kak Sal & Kak Ida... diaorang sangat memahami.. tq kak...

Geng2 dapat award..6 orang yang kerja 10 tahun..

Kak Sal dengan jam Tissot nya...

En papa dengan Mr Tan Yew Kim.. Aku panggil James Born.. ngeeee

Pakat2 welfie abis... 

Paksa en papa selfie... muka tarak senyum lor...

Dengan akak Siah.. a.k.a tukang buat gaji kami... lambat dia buat lambatlah gaji kami.. uhukkk

Dengan mummy Alison.. nampak muda tau tapi dah 40an aku rasa dia ni.. cergas jer...

Welfie.. yehaaa korang tengok sakan theme beach party kan.. 

Gambar diciluk dari salah sorang FB staff.. Annual dinner yang santai....

Cukup la pix untuk moment annual dinner.. takder mood nya... ntah la.. nak snap pix makan2 pun takder selera.. kitaorg datang makan2.. tunggu lucky draw... snap photo & then blah balik... yang mana luck dapat Ipad la.. phone samsung S5 la.. ipod la.. Gold la.. camera samsung la... memang bertuah la korang malam tadi... apa2 pun 2 tahun lagi baru ada annual dinner.. ntah2 aku pun dah tak kerja sini...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook