Kaki Makan

Iftar @ D'Lala Seafood, Kampung Baru Kuala Lumpur

2:39 PM

Okey citer ni dah basi.. tapi aku nak citer jugak nak buat simpan dalam blog ni.. biar budak2 tu baca nanti apa depa buat time g berbuka di luar..
Plan ni pun en papa yang suruh aku arrange untuk berbuka diluar.. memula nak jer bebuka kat hotel tapi 2 orang lagi tak nak.. lari bajet la apa la.. ok fine.. so aku choose makan seafood & tomyam di Restoran D'Lala Seafood Kampung Baru.. Makanan dia memang sedap2 yer.. kawasan restoran tu macam rumah2 kampung.. tengok kat luar biasa jer dalam boleh la dari takder.. ada 2 bahagian yang beraircond & takder aircond.. so aku booking hat ada aircond yer.. 

Pintu gerbang dia

Senang sangat cari.. tak sesat punya la..

Budak start melasak..

Waiting berbuka.. 

Kawan en papa

Ikan siakap steam tak sampai g.. lambat.. takper bulan posa ramai orang..

Yang paling aku tak menahan dengan dedua beradik ni.. phewwww jenis tak takut orang wehh.. bolehnya depa tawaf dalam restaurant tu.. ada la 50x.. pehtu bukan jalan tapi berlariiiiii.. berhenti lari depa lompat bum bam bum bam.. mentang2 la restaurant ni lantai dia papan.. ishhhh tensen mak.. makan pun tercekikkkkk.. huwaaaa memang makan tak konyang ler dengan dedua badik tu.. siap mama yang penat berlari dengan korang kan... >____< aku cepat2 makan terus bawak bebudak masuk keta.. tak sanggup lorrr... 

Rasanya itu lah kali pertama & berbuka diluar untuk puasa tahun ni.. mama lagi sanggup masak makan kat rumah dari berbuka di luar.. anak2 oii cepat la besaq!!!! >_____< sapa yang ada anak laki macam aku jer memahami perasaan ni kannnnnn....

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook