Preparation Qebal

Sticker Nama Untuk Buku Sekolah

9:24 AM

Meh ni mama nak share 1 benda yang sangat mudah untuk para2 ibu nak tulis nama kat buku sekolah anak2 korang.. hehhehe.. tak perlu susah payah korang nak tulis2 nama kat buku.. rajin sangat mama ni kan.. huhuhu.. padahal malas sungguh nak tulis nama kat buku sekolah ni.. jenuh kemik jari orang cakap.. Untuk memudahkan tulis nama kat buku2 sekolah anak2.. aku dah siap tempah sticker nama untuk Qebal.... hahahah tarik & pelekat jer kat buku sekolah.. kan mudah.. selain tu ada orang buat stamp pad or cop cop nama.. bagi aku sticker lagi senang dari cop2 sebabnya kang kena air ker apa ker dah kembang tempat cop tu kan.. itu ok lagi.. kalo dapat kat Qebal abis seluruh bilik dia cop nama dia kat dinding... tak ker haru kannn.. >___< lagi sakit mata mama tengok tauuuu....

Senang kan bukak jer sticker tu lekat kat buku.. siap tulis nama.. hahahah

Ehh korang nak tempah sticker nama ni korang leh terjah akak cantik ni kat Facebook.. 
Harga amatlah berpatutan.. Jom lekat nama kat buku anak.. kan mudah... hahahah


Regards,
/>

You Might Also Like

11 Comments

  1. senangkan, lebih boleh lekat di mana2...buku cerita, botol air..

    ReplyDelete
  2. hoiii macam tau je kam aku mmg malas! terus aku terjah pegi order!!

    ReplyDelete
  3. akak buat cop jek jue...sampai ko tingkatan 5 ko boleh pakai hahahaahahah...lagi pemalas hah....lg satu kos buat cop murah sikit heheheeheh

    ReplyDelete
  4. senang kerja. takde lenguh tangan nak menulis

    ReplyDelete
  5. Mak saya cikgu...
    Dulu masa wife saya mengandung, mmg dia pesan " jangan letak nama anak panjang2...nanti jenuh nak menulis nama nya pada buku"

    Hahahaha

    ReplyDelete
  6. tahun lepas sy buat camni sendiri. tahun ni saya tempah cop yg self ink tu. xlarat lor nak tulis sume buku. 3 anak lenguh tangan.

    ReplyDelete
  7. MEmang tampal senang jue. Jenuh nak menulis.

    ReplyDelete
  8. rasanya yes tampal lagi senang.. dulu tingin nak buat cop jugak.. tapi takda dilayan ehehe..

    ReplyDelete

Like us on Facebook