Preparation Qebal

Sticker Nama Untuk Buku Sekolah

9:24 AM

Meh ni mama nak share 1 benda yang sangat mudah untuk para2 ibu nak tulis nama kat buku sekolah anak2 korang.. hehhehe.. tak perlu susah payah korang nak tulis2 nama kat buku.. rajin sangat mama ni kan.. huhuhu.. padahal malas sungguh nak tulis nama kat buku sekolah ni.. jenuh kemik jari orang cakap.. Untuk memudahkan tulis nama kat buku2 sekolah anak2.. aku dah siap tempah sticker nama untuk Qebal.... hahahah tarik & pelekat jer kat buku sekolah.. kan mudah.. selain tu ada orang buat stamp pad or cop cop nama.. bagi aku sticker lagi senang dari cop2 sebabnya kang kena air ker apa ker dah kembang tempat cop tu kan.. itu ok lagi.. kalo dapat kat Qebal abis seluruh bilik dia cop nama dia kat dinding... tak ker haru kannn.. >___< lagi sakit mata mama tengok tauuuu....

Senang kan bukak jer sticker tu lekat kat buku.. siap tulis nama.. hahahah

Ehh korang nak tempah sticker nama ni korang leh terjah akak cantik ni kat Facebook.. 
Harga amatlah berpatutan.. Jom lekat nama kat buku anak.. kan mudah... hahahah


Regards,
/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. dok survey juga ni sticker nama.. kalau dapat DIY pun syok juga ni. saja nak feel buat sticker.hahaha

    Red Linda ~https://anakperak.com~

    ReplyDelete

Like us on Facebook