Blogger Review

Kejutan Untuk En Papa Dari Secret Surprise Planner Oleh TEDDYPRANK

2:26 AM

Kejutan Untuk En Papa Dari Secret Surprise Planner Oleh TEDDYPRANK - Hahaha masih tergelak-gelak tengok video en papa terkejut pada Sabtu lepas. Yeahh memang menjadi planning mama nak surprise dia. Hehehe takder apa pun sebenarnya cuma nak bagi dia happy sebab dia dah bekerja keras untuk keluarga. For sure la dia dapat kejutan ni mesti rasa penat kerja hilangkan. Sebenarnya mama tak pernah buat kejutan dekat dia pun. Masa mama kerja dulu dia jer buat kejutan bagi bunga dekat mama. Hehehhe

 
Pertama kali mama menggunakan service delivery bunga dari TeddyPrank ni. Memula mama whatsapp jer nak pilih bunga dan segala detail semua hanya whatsapp. Memang sangat mudah dan cekap pihak team TeddyPrank buat kerja. Mama pun dediam jer tak inform apa kat en papa. Hehehe. Kasi dia cuak dan terkejut skit nanti kan. Jangan tak tahu masa nak tunggu team TeddyPrank datang surprisekan en papa memang mama agak dub dap skit jantung. Fuhh rasa nak luruh jer.. Tapi berjaya jugak bagi en papa cuak dan terkejut. yeahh.. Jom tengok video yang sempat mama dan pihak team TeddyPrank rakam.


Korang tengok kan video tu. hahaha dah la dia tengah berpeluh makan steamboat sekali kena prank macam ni. Terkezut dia. Hehehe apa-apa pun We Love U papa. Terima kasih pihak team TeddyPrank sudi surprisekan en papa. Jangan tak tahu sampai ke malam hahhh dia tersenyum-senyum kekekeke. Suka en papa dapat surprise macam ni. Padahal dia malu tetiba terkena macam ni.


Kalau korang nak surprisekan orang tersayang, mama memang recommended giler-giler service dari TeddyPrank ni memang awesome weh. Korang boleh jer pilih sejambak bunga macam mama pilih ni, sejambak coklat ker, sejambak belon, kek dan banyak lagi. Kompem la cair buah hati korang tu tau. Jom surprisekan orang tesayang sempena :
  • Birthday
  • Anniversary
  • Get Well Soon
  • I'm Sorry
  • Congratulation
  • I Love You
  • Saja suka-suka nak bagi pun boleh
Korang akan dapat FREE BELON, FREE KAD & FREE DELIVERY DI SELANGOR dan KL

Close up skit kad dia. Heheheh

Terima kasih sekali lagi kepada team TeddyPrank sudi surprisekan en papa. InsyaAllah mama boleh lagi repeat guna service surprise dari TeddyPrank ni. Memang awesome la service dia orang cukup-cukup terbaik dan harga murah uolls. Hahhh apa lagi korang nak orang tersayang gembira cer korang upah TeddyPrank ni.

Untuk order dan info lebih lanjut boleh layari :-

Telefon : 019-756 4019

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook