Kaki Makan

Mee Tarik Warisan Sungai Besi

1:35 AM

Hari Jumaat marin kami MC tau.. ekceli penat la keje tak berehat kan.. so nak dijadikan citer kami laki bini MC.. sebab ada tujuan lain sama.. selain nak merehatkan badan.. kami jugak nak g IKEA.. sebab nak beli barang2 untuk aksesori lepas renovate dapo.. time tu aku dapat kutu ciput RM 100.. padahal aku bukan gaji lagi tau.. uhukk.. En papa dah dapat time jumaat tu.. lega la.. leh la ngepaw dengan jayanya..

Dah aku tak nak citer pasal IKEA tu.. gambar barang2 tu aku dah post kan.. hehehe.. so aku nak citer aku g makan Mee Tarik kat Sungai Besi.. ini gara2 mama aku la.. depa dari Kedah dah makan.. yang kami duk KL ni tak merasa lagi.. ini tidak ADIL..!!! hahaha so malam tu kami pergi la 4 beranak.... punya la cari kedai ni tak jumpa2.. siap aku call mama, cu & kak ta aku tanya. depa tak tau.. gggrrrr.. last2 aku mengoggle la cari.. ohh belakang speedmart rupanya.. =p patut la tak jumpa.. cettt.. dan masa kami pi tu bleh tahan ramai.. tapi ada la tempat duduk.. 

Ni la kedai dia.. Cina Muslim.. muka sepesyen jer.. ni en papa kata.. jahat tui..

Ini makanan yang aku order.. aku tak tau nama.. tak ingat.. bnyak sangat.. yang en papa tak dan snap sebab aku kalut nak bukak upin ipin kat qeram nak bg dia duk diam. kalo tak buaih sungguh dak debok tu..

Ok review aku kat kedai ni dan makanan dia.. aku bagi 4 bintang.. sebab aku ni kaki makan pedas.. n sup ni tak pedas.. mee dia sangat lembut.. dan yang paling penting banyak wokeh.. rega dia plak RM 8.. ok la kan standard harga la tu.. kalo korang kata mahal korang g cari mee yg rm4.. pehtu lagi kosong takder apa.. ntah2 kuah dia ceroii.. hahahah

* Next time nak datang makan daging bakar plak.. mcm sedap jer.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook