TB~Bukit Gambang Resort City

YK Group Team Building @ BGRC - Water Park & Safari Park -

1:52 PM

Last part citer pasal team building.. malas betul la nak update.. sebab dah pernah pergi kan.. jadi macam malas giler nak 2 kali ulang citer.. ok aku pendekkan  jer lah.. Hari sabtu petang kami masuk water park plak.. sama jer masa aku g bulan 3.. tapi kali ni orang ramai.. aku pun tak banyak snap.. nak tengok tempat menarik dalam water park leh tengok kat SINI.. sama jer masa aku g dulu.. kali ni aku terjun mandi giler2 sebab tak bawak 2 bagpack kan.. hehhehe

Pix wajib...

Malam tu kami masuk safari park.. alkisahnya lambat masuk ada sebab.. korang leh tengok kat entry sebelum2 ni.. masa pergi bulan 3 hari tu aku tak masuk pun safari ni.. so dah masuk free kita g tengok la apa ada.. tapi tak menjelajah sangat kaki, betis peha sakit jalan dah macam robot bergerak jer.. nak turun tangga paling teruk.. ishh masuk gym pun tak sakit gini tau...

Simba the white lion.. ada 3 ekor.. memang kaler putih la.. tetiba jakun kejap..

Ada kuda.. apa g ehh tak snap pun.. sebab guna fon camera jer..

Malam tu ada tarzan show.. best gak.. macam real jer.. 

Lepas abis show tu tengok show api2 ni plak.. 

Selfie lagi.. pehtu baru teringat tak selfie depan Safari park.. hahahah.. 

Ok dah abis.. tak nak citer dah... malas nak citer dah.. ohh bulan depan raya haji nak kena balik johor.. InsyaAllah nak pergi Tanjung Pial dekat Pontian. yeaaaa g jalan2 jer sudah.. ^____^

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook