TB~Bukit Gambang Resort City

YK Group Team Building @ BGRC - Coffee House & Karaoke -

10:33 AM

Kalau dah trip gini mesti makan dari breakfast, lunch & dinner makan jer la sampai korang tak larat makan.. yer la kan buffet so makan jer apa yang nak makan.. pehtu perut memang dah padat sepadat-padatnya.. dagu dah 2 lapis.. huhuhuhu.. ok.. kita orang makan kat Caribbean Coffee House.. makanan macam2 la ada.. kira tempat syurga makanan wooo.. semua nak try semua nak rasa.. pehtu komen ini sedap ini tak sedap.. biasa la kan.. hehehhe...

Pix yang sempat daku snap.. ^____^

Dengan geng2 melayu jer... muka aku dah makin boolat.. haiyaa... 

Us... hehhehe.. penuh pinggan atas meja.. 

Selain dari aktiviti makan makan makan.. ada aktiviti lain kalo korang leh nak buat.. kat situ ada mini amusement park.. tapi kami bukan bawak anak2 kecik so kami g karok jer.. semua pakat ajak kan.. ok fine tak dapat tido.. so kami pakat karok giler2.. hahahha...

Kak Sal, Kak Ida, Aku & Shima.. macam aku jer konker nyanyi ni.. hahahha

Macam2 ler lagu kami nyanyi.. semua lagu aku pilih.. abis la sora semua dah pakat sakit tekak.. hahhaha

Lelaki dah macam bosan asyik lagu perempuan jer.. tapi sora si Ayie demuk tu sedap yoo.. angin lebih kot ehh.. :p

Last part water park & safari park.. nanti ehh.. nak perabih cepat ni.. malas nak update dah..

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook