TB~Bukit Gambang Resort City

YK Group Team Building @ BGRC - Active Academy -

1:25 PM

Untuk team building ada 3 aktiviti untuk 3 hari tu.. tapi aku just buat 2 aktiviti.. 1 lagi aktiviti paintball kami tak main sebab memang dah sakit bangat badan2 kaki semua.. so kami bantai lena.. hahahha.. 

Untuk hari pertama aktiviti boleh tahan penat jugak.. so kami ada 8 groups semua.. aku group 6 & en papa group 5.. so berpisah.. ahakk.. penat memang penat nak mampus.. peluh habis keluar.. hahhh nyesal pun ada datang tau.. macam rasa nak percepatkan masa jer.. macam dah tak sanggup.. tak leh blah kan.. ^____^ 

Team 6.. One team.. sangat sporting & help each other.. itu penting... baru ku perasan 3 hero jer dalam groups ni.. hahahah.. memang laki pupus ehhh...

Last aktiviti baru sempat snap.. tu pun selisih jumpa en papa.. dia tolong pegang handbag aku.. aku is tak larat nak heret.. dalam bag macam2 ada.. dengan powerbank, handset, camera, purse & kunci keta.. 

Untuk hari ke 2 aktiviti still di active academy.. kali ni aktiviti macam explore race!!.. haiyaaaa.. berlari sana sini.. mau tercabut kaki peha aku ni.. last2 aku jalan jer.. korang nak berlari lari lah.. aku memang pancit dah.. hahahah.. mak2 memang gini ehh.. >___<

Aktiviti achery.. tak pernah main sampai lebam lengan aku.. dushhh asyik tersasar jer.. hahahah.. tapi pengalaman pegang menatang ni..

Paintball shooter.. hat ni aku snap pix team aku jer.. tuan camera is malas sebab dah belengas...

Ini game sudoko.. sat jer si Jae Yee buat.. hahahha.. 

Last aktiviti tsunami apa ntah.. abis semua lecun.. panas tetiba sejuk semua.. hahhaha..

pakat2 curah air semua.. fun fun fun...

We ollss laki bini pun basah.. hehehhe.. muka aku dah kelabu asap!!.. tensen mak...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook