Melaka

Trip To Melaka - Hotel Avillion Legacy Melaka -

9:15 AM

Morning... nak update g Melaka jadi malas plak.. hari ni leh dapat update.. esok dah nak g Gambang... ok ok.. kena rajin pls pls mari lah ayat ni.. hehehhe....  Sebelum ni dah pergi Melaka.. masa tu Qebal tak pergi.. dia balik kampung.. ok kita throwback g Melaka balik kat SINI.. masa pergi bawak Qeram jer so takder la banyak kerenah... kali ni g dengan Qebal & Qeram.. kita tengok kerenah plak.. tobat mama papa pitam punya.. tunggu lah... ^____^ 

Kami bertolak dalam kul 12 lebih macam tu.. pagi tu en papa ada hal.. so mama la kemas semua bag bagai & siapkan dedua super hero kecik ni.. siap mama masak lagi ok.. en papa pesan kita g bawak bekal lah.. malas nak singgah makan kat mana2.. korang paham2 la kalo anak 2 ni makan ntah kemana.. penat dengan dedua hero ni jer lebih.. serius bukan aku jer cakap ramai lagi orang cakap gitu.. heheheh tera nak besaq nak cerdik kan.. so mama papa kena tahan mental & fizikal.. ahakk....

Kami sampai Melaka dalam kul 2 lebih so kami terus g check in dulu di Hotel Avillion Legacy Melaka.. cari hotel pun pakai GPS.. memang fail betul lah jalan Melaka ni.. dah 2 kali mai memang tak reti jalan2 area ni lagi.. so kejap jer check in sebab mama dah booking last week.. :)

Room kami dapat 922...

Bilik air yang bersih... 

Hehehe ada bath tub la.. syok la dedua beradik.. pehtu nak mandi kena berdiri dalam bath tub.. hohoho..

Ada mini fridge dalam lemari tu & jug letrik.. senang nak bancuh susu dak Qeram ni...

Katil king size.. Qeram siap lompat2 daaa... 4 beranak 1 katil.. boleh ajer...

TV sekejap slow sekejap kuat.. huhuhu.. 

Qebal siap jelajah kawasan dah.. 

Yang penting ada pool boleh mandi yer.. 

Pool for kids pun ada.. boleh la bebudak nak berendam..

Seronok la sangat.. layankan.. asalkan depa happy.. jangan mengamuk sudah...

Pix masa sampai.. wajib pix macam ni.. ahakk..

Pix dah nak check out.. 

Us... 

Hotel ni mama puas hati... not bad.. berbaloi lah dengan rega yang mama beli kat Groupon ritu.. siap pakej sekali dengan breakfast.. just mama bayar masa check out RM17 jer.. 

Next Entry naik Menara Taming Sari.. kat situ mama stress ya ampun... tunggu....

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook