TB~Bukit Gambang Resort City

YK Group Team Building @ BGRC - Caribbean Bay Suites -

11:20 AM

Hi uolls.. aku nak buat kerja ngantuk.. tengok pc ngantuk.. kat mata aku hanya nampak bantal jer ni.. kalo badan di massage ya ampun best weh... dek kerana tak buat kerja aku mula menaip entry kat blog aku ni.. meh nak citer aku g team building kat Gambang 3 hari lepas.. 

Aku dari Beranang naik keta.. so we olls parking kat Petronas untuk 3 hari tu.. sebab kat situ 24 hours petronas tu bukak kan.. so InsyaAllah selamat.. kami bertolak ke Gambang jam 9 lebih... 

Snap picture togethers.. see berapa orang jer malay staff.. 

Kami sampai di Gambang dalam jam 12 lebih macam tu.. we olls g makan2 dulu di coffee house dia.. pehtu baru ada aktiviti pertama.. aktiviti pertama next entry aku citer.. aku takder snap banyak sangat sebab semua kalut buat aktiviti kan.. penat tak payah cakap.. dah lama tak peluh badan ni....

Petang tu lepas aktiviti kami check in di Caribbean Bay Suites.. Ok la.. kira dekat dengan Active Academy tu.. tak payah jalan banyak2.. hehhehe... penyegan jalan tau... 

Caribbean Bay Suites...

Pix kami sampai.. muka dah panas2 time ni.. Tak tahan panas.. phewww..

Lobby Caribbean Bay Suites

Tiket entry water park, safari park & card room kami...

Macam biasa la kalo resort gini mesti ada meja makan & mini kitchen.. 

Area hall.. tak pandang pun tv tu.. kalo Arabian Suites tv dalam bilik.. 

Bilik air bersih.. tp shower tak puas aku mandi.. huhhh

Katil pun bersih.. bantal sebijik tak best tak leh peluk!!!... 

Pool dekat coffee house tapi tak turun mandi pun.. 

Next entry aku dah tak ikut susunan dah.. hahahha malas wess nak update.. -____-

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook