Bekam

Bekam Untuk Hilangkan Migrain

10:14 AM

Assalamualaikum.. Morning.. Isnin yer hari ni.. cepat la weekend nak rehat lagi.. amboiii sakan mama ni nak rehat memanjang jer.. huhuhu.. Meh nak citer hari jumaat ritu.. Kan semenjak dua menjak aku kerap migrain sampai muntah2 kan.. so aku buat keputusan untuk berani buat bekam lagi.. bekam kan elok untuk buang2 darah kotor dalam badan.. cuma aku ni tak berani kalo depa toreh2 tu.. hahh jangan tak tahu ini kali ke 2 seumur hidup buat bekam.. tak sakit pun cuma masa dia cucuk2 kat badan tu geli2 manja skit.. heheheh.. tapi kali ni aku buat kat belakang badan & dahi jer.. Masa 1st buat dulu kat SINI.. ntah naper darah tak keluar time tu.. keluar pun skit2 jer.. maybe sebab depa toreh muka kot takder keluar darah.. hahaha.. kali ni buat hambek belambak2 darah keluar.. tapi tak nampak la sebab kat belakang & atas dahi kan.. yang pasti lega & ringan badan tau.. yang tak syoknya bekas bekam tu nampak jer.. huwaaa pasrah la dekat seminggu nak hilang lebam bekam ni.. T___T

Ni part dahi.. 3 tempat.. kat belakang tu aku sorang jer lah tgk.. hahaha.. abis la lebam sampai macam tu.. tak pa think positif.. nanti hilang lah.. sapa yang pernah buat bekam mesti tahu macam mana kepekatan darah kotor tu keluar.. sampai jadi jelly tau.. patut la kerap migrain sangat kan...

Nak keluar mana pun kena mekap tebal2 skit kat dahi.. kalo nampak jugak korang letak la spek kat dahi bukan kat mata.. hahahha.. lawak jer..

Mesti orang tanya aku bekam kat mana kan.. ok aku buat dekat dengan taman equine seri kembangan... bukannya kedai ker apa tapi rumah orang.. tapi perkhidmatan ni hanya untuk wanita sahaja.. Selain berbekam, perkhidmatan seperti mengurut, mandi ais pun ada disitu.. Bekam dengan akak ni tak sakit yer.. so korang jangan takut2 nak buat.. aku pun kategori takut gak tapi untuk berubat aku kena beranikan diri.. Nah aku bagi detail akak yang bekam tu ya.. apa2 korang terus jer call untuk buat appointment dengan akak tu.. Aku pun rasa setiap bulan nak buat bekam dengan akak ni.. 

Kak Maria 019-309 5697
Blok G-02-01
Jalan PP 28, Seri Kembangan
* Jalan belakang Paparich Equine Park, berdepan kedai Dobi Green Tag

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook