Iqbal Haiqal

Iqbal Haiqal ~ Convocation & Concert Smart Reader Kids 2015

11:34 AM

Okey sebelum citer ni basi meh aku nak simpan dalam blog.. kat draft pun dah banyak tapi ntah bila nak buat.. Kemarin we all satu family pergi Convocation & Concert Iqbal kat Hotel Presscot Kajang.. Alhamdulillah Qebal dah graduation tamat Smart Reader Kids.. Bukan main yer anak2 sekarang ada convo2 bagai.. mama dulu masa tadika takder pun convo2 ni.. hahaha advance sangat sekarang.. 2 tahun qebal kat SRK.. tahun depan adik pulak ambik alih tadika tu 2 tahun.. bertabah mama bertabah.. yang adik ni mama tak nampak lagi dia mau g school... sebab asyik main jer.. ehh abang dia dulu pun sama 2 tahun g school, tetiap pagi buat drama swasta hokey.. pagi2 dah melalak tak nak g school.. Qebal nak sleep.. ggggrrr macam mana pagi2 mama tak naik hantu.. kalo sora ni dah jadi tarzan tau.. 2 tahun adik pulak jenuh pitam mama.. adik baik kan.. nanti adik bangun mandi senang kan kan. Amin doa2kan la yer adik senang g school.. ^___^

Welfie before pergi convo.. muka mama tahan sakit.. sian mama.. 

Dah kena duk belakang sebab depan2 dah full.. 

Yeaa dah convo.. nak snap Qebal shakehand dengan Pengetua tak sempat... semua pakat berdiri kat depan.. gggrrr so mama lari kejap g snap... 

Qebal buat 2 persembahan.. dance & choir..

Abis persembahan mama dah ajak jom balik.. huhuhu dah tak leh dengar bunyi2 bising sebab mama sakit kepala.. Sempat la Qebal snap dengan kawan Qebal.. nama dia Osem.. betul ker ni Qebal nama dia Osem.. hahaha ker mama salah dengar..

Photo Convo Qebal.. alaaa comel... 

2 tahun plak concert Adik pulak.. huhuhuhu macam mana rupa tunggu la nanti.. 

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook