Iqbal Haiqal

Sports Day Smart Reader Kids 2015

12:59 PM

Sabtu baru2 ni sebenarnya ada sport day Qebal.. tapi mama tak dapat hadir time tu.. maaf sangat2.. >___< terkilan betul mama sampai mama nagis2.. serius nagis!! walau mama ni cengei sampai Qebal cakap mama garang like a tiger tapi hati mama sangat la tisue.. huwaaa terkilan betui tak dapat tengok sukan Qebal tahun ni.. mama demam time tu.. memang badan mama panas sangat2.. bibir kering.. sehari dalam bilik aircond jer.. pelik kan.. Qebal abih sukan terus balik tengok mama kat atas katil.. huwaa nagis lagi ni.. sambil taip sambil nagis.. nasib la en papa snap gambar.. tapi gambar banyak gegar.. parkinson ker en papa ni.. 

Sedih jer tengok muka dia..

Smile... alooo hensem boy mama dah besar...

Be a good boy sayang...

Mama hati tisue sekarang ni.. asal pasal anak2 jer sebak.. >___<
Aku kalo bab anak2 mesti excited nak snap2 gambar untuk kenangan.. tapi akan daya mama betul2 tak sihat sangat time tu.. sorry yer Qebal.


/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook