Jimba @ Bagan Lalang with Geng Ratu Hati....

4:10 PM

Sebenarnya nak post petang kemarin..tp memandangkan internet weng jer kat sini aku terpaksa post hari ni... geram betul... nak upload gambar semua tak bleh.. hari ni pun tak bleh jugak.. kena upload satu2.. haiyaaa ambik masa laaaa.. aku dah la nak cepat.. keje pun belambak2 tangguh.. hari ni aku half day... kul 2 petang ada appiontment dengan klinik O&G hospital Serdang... kena pegi sorang2 lagi... malas betul nak drive dari Sepang to Serdang... tak larat nak tekan minyak & tukar gear... sapa nak jadi drebar aku ni??? hehehhehe.....
Masa New year hari tu.. aku pergi berjimba kat Bagan Lalang sempena besday Mia anak kak Risa... Thanks akak sebab jemput jue.. best sangat dapat jumpa geng ratu hati... tu lah pertama kali aku sampai kat Bagan Lalang yang panas melesing tu...... serius aku tak pernah pergi... hahahah walaupun aku ni kerja kat Sepang.. org kata dekat jer.. tp tak pernah jejak pun... Pagi tu dengan GPS "manual" aku ni.. hahahah aku mencari jugak Bagan Lalang mengikut signboard2 tepi jalan jer.. Alhamdulillah berjaya jugak akhirnya....

Cantik kan Sepang Gold Coast Bagan Lalang... Cantik kan. tp panas...

Mia and Iqbal main2 pasir... haiya anak teruna aku ni.. sampai duduk atas pasir...

With Kak Nora, kak Farah & Kak Ann.... Best la u all...

Geng2 ratu hati & tuan rumah Kak Risa.... :)

Kak Nora yang banyak mulut & sempoi.... sayang kak Nora...

Kak Risa yang sangat happening!!!!! I like...

Cikebal keletihan..... Sian dia.. tu la main lagi.. heheheh





/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook