New Year @ Tasik Permaisuri...

10:53 AM

Selamat Tahun Baru 2011...... :)

Mesti semua org sambutkan... walaupun depan tv.. heheheh.. aku n family pun sambut gak.. sambut cara kami lain.. keluar jalan2... last year tgk bunga api.. tahun ni tak leh sbb Iqbal dah ada kaki.. cepat jer dia jalan.. so kami decide pegi Tasik Permaisuri jer... Habis satu taman Iqbal pusing n jalan.. kul 1 pagi mcm tu la.. kuat lagi mata dia.. hahahha.... time kat taman tu.. ada la org pakai kopiah dtg... hmm ingat aku tak kawin lagi ker?? tgk badan n anak ler.. apa laaaa...

Tengok la anak teruna sorang ni kuat lagi jalan...

Mula2 sampai posing dulu... Iqbal syok ler jalan...

Kat taman ni gelap ok.. hahhaha.. tak pasal2 Pak Haji dtg skodeng.. hahahah


Iqbal tak nak berdiri pulak...

Mama VS Papa VS Cikebal
Laman Puteri Iskandar.. kat sini pun gelap gelemat.. tp jalan jer la...


One Happy Family.....





/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook