Advertorial

Hadiah Printcious Yang Buat Mama Jatuh Cinta

5:27 PM

Korang ingat tak lagi mama ada update pasal entri Idea Hadiah Terbaik Dari Hati | Precious Gifts From Your Hearts.. yeaa dah dapat dah this week.. dek kerana mama sibuk mama tak sempat nak update.. Nasib la mama ambik bukan yang kaca.. so dont worry sapa yang beli mug ker seramic tile ker nanti dia orang akan bungkus dengan bubble wrap. Mama just beli mouse pad & tshirt so pihak Printcious hanya masukkan dalam plastik courier jer.. selamat takder pecah-pecah apa.. 

Dapat jer bungkusan tu terus mama sambar tshirt.. puas hati sangat dengan design dari Printcious ni.. Kain pulak tak payah komen lah sebab kualiti dari Gildan ni dah semua orang tahu kain ni sangat berkualiti tinggi dan 100% cotton. Memang sejuk kalo pakai tengah-tengah panas sekarang ni. Satu lagi mama order mouse pad yang ada logo design Blogger Malaysia. Design ni daripada Halim Brothers. Thanks to Halim sebab bagi mama guna design ni untuk simpanan peribadi mama. Dengan adanya mouse pad ni lagi bertambah semangat nak jadi fulltime blogger nih.. sambil pegang mouse atas mouse pad ni lagi semangat uolls.. hahahaha

Mouse pad & tshirt

So kalo korang nak buat suprise untuk orang yang korang sayang boleh pergi kat Printcious ni.. pehtu korang boleh order dan design customised idea korang atas apa saja tak kesah la mouse pad ni ker, tshirt ker, seramic tile ker, bantal ker.. tak kesah la apa-apa pun sure orang yang dapat tu rasa bertuah dan tersenyum seharian.. mama sendiri pilih benda ni pun tersenyum-senyum sampai sekarang tau.. syok sangat!! 

Korang tengok laaa mama tak leh move on tau benda-benda yang sweet macam ni.. rasa ternilai sangat kalo sapa-sapa bagi mama mouse pad yang macam ni.. 

So korang apa tunggu lagi, kalo korang ada nak bagi hadiah yang istimewa dari hati boleh sangat terjah Printcious ni cepat-cepat. Memang berbaloi lah... sure korang tak tahu nak pilih yang mana sebab semua sweet sangat!!!

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook