Advertorial

Free Mug Campaign Dari Printcious

10:11 PM

Korang suka benda PERCUMA?? Suka?? Hahh bagus sangat meh ni mama nak bagitau Printcious sedang menganjurkan satu giveaway Free Customised Mug. Macam best jer giveaway dari Printcious kali ni.. Hahh apa lagi mama memang kaki giveaway jugak tau.. tapi yang senang-senang jer lah.. kalo susah-susah memang mama tak join.. hehehe... 

Ok kali ni Printcious.com buat giveaway sempena Hari istimewa dari 1 April 2016 - 31 Julai 2016. Tak kesah la Hari Ibu ker, Hari Bapa ker, Hari Guru ker, Hari Jadi ker.. tak kesah la apa pun asalkan korang boleh dapat Mug Free dari Printcious ni. Best kan Printcious ni suka sangat buat giveaway macam ni untuk kita semua. Bukan senang nak dapat benda percuma ni.. 

Sebelum ni pun mama ada pernah review untuk web Printcious ni.. Korang leh tengok sini Idea Hadiah Terbaik Dari Printcious | Precious Gift From Your Heart. Semua sedia maklum dengan web Printcious ni menjual hadiah yang istimewa hasil dari kita customised benda tu sendiri dalam pelbagai bentuk seperti mug ni. Memang sangat istimewa jika benda yang kita customised dapat bagi khas untuk orang yang tersayang. Jom lah korang rajinkan diri join giveaway free ni.. Mudah jer.. tak caya baca entri ni sampai habis okey!!


Mudah jer untuk menyertai giveaway Free Customised Mug ni.. Jom mama bagi secara detail kat bawah yer.. Yang pasti sangat berbaloi-baloi ok.

Cara Menyertai Giveaway Free Mug Campaign 
  1. Like dan Share post Facebook Printcious FREE MUG CAMPAIGN dan setkan menjadi PUBLIC.
  2. Register Member Account di website Printcious dan login.
  3. Cari gambar FREE MUG (harga akan menjadi kosong PERCUMA kan)
  4. Klik butang CUSTOMISED dan korang boleh edit dan hias letak gambar, ayat-ayat menarik kat mug korang tu. Lepas siap, klik DONE dan ADD TO CART.
  5. Tunggu mug siap selama 3 - 5 hari waktu bekerja
Senang bukan?? korang ikut jer langkah demi langkah yang mama tunjukkan di atas ni tau tapi ada terma dan syaratnya ya kawan-kawan... 

Terma dan Syarat Giveaway Free Mug Campaign
  • Hanya satu email sahaja boleh dapat 1 free mug customised sahaja 
  • Cas penghantaran setiap mug RM10 bagi Semenanjung Malaysia mankala RM15 bagi Sabah dan Sarawak 
  • Cas penghantaran PERCUMA jika beli RM60.00 ke atas 
  • Hanya 10,000 biji mug sahaja yang ada sehingga tarikh 31 Julai 2016
So apa tunggu lagi jom cepat-cepat dapatkan mug campaign dari Printcious ni secara PERCUMA. Cepat tau sebelum mug ni kehabisan stok pulak.. Mama pun nak buat 1 mug untuk simpanan koleksi mama. Mesti sweet dan menjadi kenangan manis bukan? Jom korang customised mug dan dapatkan secara percuma khas buat orang tersayang di Printcious.com


Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook