SBB2016

Muka Mama Masuk Astro Awani Sempena SBB 2016

10:58 AM

Morning semua.. Ehh tak leh move on lagi ni.. hahaha ni sure Halim perli sakan ni.. kahkahkah.. Ok sebelum mama nak story lebih panjang meh ni mama nak bagitau yang Sepetang Bersama Blogger 2016 dapat liputan dari Astro Awani tau. Tahun lepas pun ada tapi tak clear la muka mama.. tapi tahun ni cam maner ntah ada keberanian terus pergi depan.. sebelum ni mama malu skit nak ke depan sambil berdiri orang ramai tengok.. ketaq dada mama.. kekeke.. Ok lah jom tengok liputan Sepetang Bersama Blogger ni yer.. 

Durasi 2 minit 10 saat untuk liputan ni ada lah terselit muka mama..

Hahh ini mama dah crop terus part bahagian mama.. kira ni clear abis lah..

Lagiii kemahin mama.. padahal malu segan semua ada tau.. tak sangka plak terselit masuk tv.. kahkahkah.. kalo suruh bercakap dengan Astro Awani mau mama pengsan!!

Nanti mama update full entry sempena Sepetang Bersama Blogger 2016 ya.. Happening sangat!!!


Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook