Beli Rompers & Sleepsuit Baby Di Butterfly Kids Shop

2:13 PM

Lambat lagi mama nak bersalin.. tapi dah ada baju murah tambah tengah sale memang mama rembat terus & then mama simpan.. Kalau nanti dah susah nak jumpa sale2 macam ni.. mama pulak jenis suka baju rompers & sleepsuit baby sebab senang baju seluar sekali.. tak payah gaduh nak asingkan seluar la baju la.. hahaha.. setengah orang tak suka sebab seksi.. tapi mama suka jer.. hahaha

Masa zaman Qebal tak banyak sangat beli sebab mama tak jumpa lubuk online baju rompers & sleepsuit murah2.. Hehehe mai time Qeram mama beli banyak giler tapi semua rompers laa.. yang jenis sleepsuit susah nak jumpa.. Hahhh kali ni mama ada beli dekat facebook ni tengah buat sale clearance tengah tahun rasanya.. terus mama rembat.. almost banyak baju pink2.. bedasah la kalo kuarnya boboy pakai jer lah pink.. asalkan baby pkai baju sudah.. hahahah.. mama sempoi kan.. 

Dah cakap kat en papa mama tak nak beli banyak2 kali ni.. baju rompers nak recycle yang abang dia 5 tahun lepas masih elok lagi.. yang tak pakai pun banyak lagi.. kahkahkah.. time tu memang mama giler beli online.. kalo sekarang suruh cari balik lubuk2 tu dah tak jumpa.. kali ni yang mana mama beli mama nak masuk dalam blog senang nanti boleh buat rujukan next preggy.. hahaha boleh jadi reminder mama beli kat mana kan.. mama kan pelupa :p

Dengan niat tak nak beli banyak.. kahkahkah.. mama is rambang mata wesss.. mana bleh tahan nepsu tambah2 tengah murah kan.. rembat lerr.. Rompers pelbagai size ada 4 packs so total rompers 20 helai.. Sleepsuit mahal skit.. hahah tapi divide 3 ok ler rega dia dari harga kat jusco semua tu.. sleepsuit beli size 9 month sekali apak dia tegur asal besar sangat.. beli la hat kecik.. ehh macam bagi green light jer suruh beli lagi... 

Al kisah tambah lagi 2 packs sleepsuit size NB & 6 month.. wakakka.. so total sleepsuit dah 12 helai.. cukup ler tu.. nanti rotate ler baju tido or beli lagi sleepsuit kat jusco... erkkk krik krik krik..

Nah tak percaya baju rompers zaman Qeram.. sekali masyaAllah banyaknyaaa ni ada rompers yang dah sedekah kat anak buah, yang meri2, kembang2, buruk2 mama tak ambik la.. still ada dlm kotak kat bilik stor tu.. hahaha pitam mama.. 

Hahhh yang mana tengah preggy or nak beli baju baby boleh jer terjah Butterfly Kids Shop. Masa mama beli memang tengah sale kaw-kaw.. InsyaAllah akan ada new stock akan masuk secara berperingkat.. bukan baju rompers & sleepsuit baby jer ada yang lain-lain pun ada.. korang leh terjah facebook & instagram shop online ni yer.. 

Nah kat bawah ni mama bagi link FB & IG Butterfly Kids Shop so korang boleh Like FB & Follow IG shop ni yer.. Berbaloi-baloi uolls!!! Apa lagi cepat-cepat terjah yer.. 



Instagram : Butterfly Kids Shop


Heheheh rambang mata mama nak beli lagi baju tapi nenanti laa.. if girl siap la baju dress kembang2.. if boys memang jeans shirt boria sama abang dia la.. Mama tak scan lagi maybe after raya la mama nak scan 4d tu.. Tunggu...


Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook