Advertorial

Rouge Edition Souffle de Velvet By Bourjois Paris

9:23 PM

Sebelum mama bersalin hari tu, mama ada dapat lipstik dari Bourjois Paris. Pertama kali mama mencuba lipstik jenama ni. Ok not bad jugak la. Sebab sebelum ni mama guna jer jenama apa tak kesah. Since dah guna lipstik Bourjois Paris iaitu Rouge Edition Souffle de Velvet code colour 07 Plum plum pidou ni memang rasa lain sangat dari jenama yang lain. 

Rouge Edition Souffle de Velvet | Plum plum pidou

Masa mama dapat lipstik ni tengok kaler dia mak aihh merahnya mak ngah. hahaha mau anak-anak mama kata merahnya mulut mama khen. Tapi jangkaan mama meleset la takder la merah terang tu.. kira just nice jer uolls.. Pakai jer rasa lembut, selesa dan tak melekit langsung. So korang boleh jer nak oles tebal macam mana. Heheheh.. Yang bestnya Rouge Edition Shouffle de Velvet ni sangat sheermatteness sangat tau.. best giler!! Ehh satu lagi yang tertarik dengan lipstik ni, ia boleh mengekalkan sehingga 10 jam hydration. Hahh best tak!!! korang tak perlu risau bibir kering ker apa tauuu...

Comel kan lipstik ni boleh bawak kemana saja!!

Mama model lipstik Bonjois Paris. hahahah.. 

Untuk pengetahuan korang, ada pelbagai warna yang menarik untuk lipstik ni tau. Mama sendiri pun dah teruja nak tambah koleksi lipstik Bourjois Paris ni. Nanti kalo mama ada beli baru mama citer lagi ya!!.. Jom berlipstik dengan Bonjois Paris!! Terima kasih Bonjois Paris & Butterfly Project Malaysia hadiahkan lipstik Bonjois Paris yang the best ni.. Mama suka sangat!!!


Untuk maklumat lanjut dan pembelian boleh layari :-

Website : www.bourjois.com




Love,
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. Trpikat dgr tang mngekalkan klmbapan bibir tu. Kan biasa kalau beli lipstik, pkai 2jam dah kering pastuh bleh plak dia sruh kita ltak vaseline --' org beli nk pkai skali je, ni nk kne coet vaseline pulak

    ReplyDelete
  2. cantik kan warnanye, k lily pun suker gak

    ReplyDelete

Like us on Facebook