Iqbal Haiqal

Celebrate Besday Iqbal @ SRK

9:25 PM

21 March baru2 ni aku dengan en papa kena cuti... ehh en papa jer cuti.. aku mc la.. ngeh ngeh ngeh.. semata2 nak celebrate besday Iqbal kat skool dia.. preparation goodies bag dah settle semalam sebelumnya.. kek pulak balik hari khamis pulun nak buat.. aku buat kek red velvet... hasilnya aku cover kecomotan lepa cheese cream dengan Kitkat dan M&M.. hehehe.. nampak macam grand u olls.. kalo kat luar ni mau cecah RM120 macam tu tau.. ini save banyak ok.. last celebrate masa dia 1 tahun.. pehtu setiap tahun beli kek jer.. kali ni dia celebrate dekat skool dia plak.. muka seronok la.. 

Kek red velvet with kitkat & M&M.. nampak cute kan.. ko tak tahu dalaman dia amat comot ok.. 

Otw g skool Qebal.. kita selfie dulu.. ahakk..

Kekawan Qebal dah excited sangat2.. sebab nampak kek ada coklat macam ni..  

Budak ni dah 5 tahun tp pakai pampers g.. alahai tak macho la.. suka nak snap pix dah sekarang ni..

Papa, Iqbal & Mama.. dah besar anak mama..

Semua pakat makan.. 

Kusyuk dia makan.. sedap katanya..

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook