STG - Hai O

Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo

3:00 PM


Pertama kalinya syampu yg menggabungkan Teknologi inovatif dgn Ramuan Semulajadi & GARAM BULUH dan Pheno- SFE untuk 
 MEMBERSIH 
MENYIHATKAN RAMBUT 
MELEMBAPKAN RAMBUT 

 Ramuan Ekslusif 
 - GARAM BULUH ~ sumber Kaya dgn Mineral berkhasiat utk menyihatkan dan melindungi KULIT 
- PHENO-SFE ( Pu Erh Tea Extract ) ~ Menghapuskan Radikal bebas Berbahaya dpd merosakkan sel2 Kulit kepada & rambut ( anti penuaan ), Membantu Memulih & Memperbaharui sel2 Kulit 
- EKSTRAK KAPAS BIJI - Mengekalkan KULIT kepada & RAMBUT dlm keadaan baik 
- PROTIN SUSU - Pelembab Semulajadi untuk Kulit krpala & RAMBUT 

 KEBAIKANNYA 
- Tanpa SABUN 
- Tanpa SLES ~ tidak merengsakan Kulit & kepala 
- Mineral yg Bermanfaat 
- Anti-Bakteria 
- Anti Oksidan Yang Hebat 
- Haruman Aromaterapi Yang Menyegarkan

Pertama kali aku tengok shampoo ni aku tak terfikir nak beli sebab harga dia sangat lah mahal.. hahah aku kan kedekut beli mahai-mahai ni.. hahahha.. last2 aku terguna hat akak aku punya.. perghhh wangi siut sampai 3 hari 3 malam still rambut aku wangi.. kalo pakai jenama head & shoulder knee and toe ke.. sunsilko ker.. panteno ker.. hampeh sehari jer pakai petang balik bau hapak.. ini punya shampoo terbaik la bleh libas2 rambut ni macam ala2 supermodel shampoo gitu.. hahahha.. wangi dia tahan lama beb.. yang pasti kita kan perempuan pakai tudung sure la rambut akan berbau kan.. tapi tapi still wangi wooo.. ai like lah.. last2 aku terjerumus beli shampoo ni.. hahahha mahai pun tapi berbaloi dengan hasilnya.. sebelum ni atas kepala aku bnyak keluar toksid kat situ.. ya Allah gatal beb.. sampai nak sikat rambut sakittttt... semenjak guna shampoo ni hoyeh dah hilang gatal2 kepala.. pehtu dah takder sakit2 masa nak sikat.. one more thing dulu rambut aku ni dah la baby hair.. sikit.. al maklum la.. asyik keguguran jer rambut aku dah macam pesakit lukemia jer dah ni.. kohkohkoh.. dan sekarang Alhamdulillah dah berkurang rambut2 gugur ni.. hahhaa bleh lah feeling2 macam model rambut & libas2 rambut ke muka en papa.. wakakka... 

So korang nak cuba shampoo ni korang leh roger2 aku yer.. harga dia cuma RM33.00 sahaja.. kalo korang compare shampoo + conditioner yang berada dipasaran dah baper kan.. ini 1 shampoo dah sekali conditioner ye... tak menyesal lah korang mencuba mesti tertawan punyalah.... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook