Tiket Lost World Of Tambun Murah di Groupon

9:49 AM

Ehhh u olls.. nak bagitau ni.. tiket Lost World Of Tambun murah kat Groupon.. cepat2 grab.. kalo harga asal adult RM50 tapi kat Groupon RM37.50.. untuk kid harga asal RM43 dan kat Groupon RM32.25 jer.. apa lagi cepat2 beli..  Redemption period dari 22 June 2014 - 29 August 2014 jer uolls..

Aku kalo ada peluang murah2 macam ni memang aku grab la.. hahahah aku mana la nak mampu bayar mahal2.. tambah2 kalo dapat berjimat lagi baik kan.. kita kena jadi pengguna bijak.. ^______^
kalo korang nak beli boleh tengok link di SINI

Lai lai... Murah2.. erkkk aku tak dibayar oleh Groupon yer...

Happy Weekends uolls.. Esok ada appoinment dengan Jeff Intech Kitchen.. pagi plak tu.. so bangun awal.. ^_____^

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook