Kaki Makan

Laksa & Cendol @ Waroong Cendol Ani & Ali

4:18 PM

Petang kemarin bosan giler duk umah.. so ajak en papa keluar makan cendol.. bebudak pun bosan duk umah.. yang Qebal memunggah mainan sampai mama sakit mata tengok kawasan depan tv tu.. tunggu la nanti mama nyorok jugak.. kita orang keluar menuju ke Mantin.. dekat jer dengan umah.. yer la umah dah bersempadan dengan Mantin Negeri Sembilan.. nasib la warong tu bukak kalo tak kempunan nak makan.. 

Ini kali ke 2 kami makan kat sini.. seingat aku makan sini masa belum ada anak means 5 tahun lepas.. tediaa lama giler.. hehheh... aku memang tak kesah la makan kat warong tepi jalan gini.. kalo sedap lagi aku repeat datang makan... ^_____^

Waroong Cendol Ani & Ali... jalan arah ke Mantin dekat dengan Kolej Tunku Jaafar..

Kami order cendol..

Ini laksa of coz la aku punya.. en papa plak mee rebus.. tapi tak sempat snap.. dia dah hentam makan.. 

Sedap kan.. tetiba kecur air liur.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook