Noxxa & Koleksi Resepi Noxxa

11:15 AM

Hai semua.. sekarang ni aku dah jadi penjual Noxxa plak.. heheheh.. bukan la jual sangat.. tak ambik untung pun.. jual pun rega ahli tau.. baik kan aku.. :) kira aku share benda baik dapat pahala kat aku yer dokk.. Ini Noxxa hak milik Zue.. dia duk Johor.. 2x jer dia bayar.. hehehe sebab dia dah tak sabar nak guna periuk ni.. Bagus tau Zue ni.. group kutu yang aku buka dengan akak aku pun dah settle untuk orang pertama kak khadijah.. next turn kak Puteri pulak.. tunggu..... nanti korang masak2 leh share kat FB yer.. rasa macam dah pemes plak Noxxa ni.. tetiba aku sendiri nak beli Noxxa bread maker.. gegagegagega.. 

Noxxa hak milik Zue.. esok kami balik kampung kami hantar yer...

Dia siap beli sekali pakej dengan buku resepi ni tau.. ini hak milik Chef Riz.. aku order dari dia.. sama jugak takder ambik untung tau..... 

Sapa2 nak beli boleh roger kita tau.... 

Selamat Hari Raya AidilAdha... alaa balik johor.. dah la minyak mahal.. huhuhuhu

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook