Kaki Makan

Laksa & Cendol @ Warong Bawah Pokok Seksyen 4 Bangi

11:30 AM

Kesinambungan lepas pergi Rabbit Fun Land.. Qebal dah melalak lapar.. nak mekd kononnya.. en papa plak tekak nak makan laksa & cendol.. ehh bukan main selera tekak dia.. so dia ajak g Mantin.. aku tak nak.. aku nak makan kat Bangi.. so kami terjah kat Seksyen 4 Bangi.. Warong ni bawah pokok.. tepi jalan jer.. kalo korang g bangi korang nampak lori bergerak bawah pokok.. aku kenal orang jual ni sebab dari geng MAOC.. tapi aku lupa nama dia.. ngeeee.. ^_____^ selalu sangat dah makan sini.. sedap.. time orang ramai memang aku malas nak singgah sebab malas nak beratur panjang2.. hahahha.. jom layan mata tengok apa yang kami makan kat situ....

Of coz la cendol.. sedap yer.. sedap lagi dari Mantin tu.. hehehhe

Rojak Mee en papa pesan..

Laksa semestinya mama punya pilihan.. ok 2 mangkuk.. hahahah sebab share dengan Qebal...

Time ni datang tak ramai orang dah.. ok korang perasan kan kat mana...

Boleh la korang try2 laksa & cendol kat sini.. thorbaik yer.. ^_____^

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook