Iqbal Haiqal

Tali Pusat Abang & Adik

9:12 AM

Morning uolls.. hari ni betul2 takder mood nak g keje.. >_____< tengah mikirkan school Qebal.. ticer tu dah tak ngajar disitu.. mama betul2 sedih.. sebab ticer tu lah buat Qebal pandai baca & pandai g toilet.. huwaaa bertahan lah hati ni.. memang mood kelaut betul lah hari ni.. kena kuatkan hati untuk Qebal abiskan sekolah dia sampai tahun depan.. Allah make me strong pls!!!... 

Ok kita berbalik tajuk entry hari ni.. Korang masih simpan tali pusat anak2 korang?? Macam aku baru 2 anak so dapat la simpan.. tu pun aku dah lupa campak kat mana.. seingat memang masuk dlm tupperware.. tapi dah atas rak tak pernah nak tengok.. hari Jumaat lepas tengah duk kemas & ubah kedudukan rak buku tu baru lah terjumpa.. memang rare kan benda ni.. ada setengah orang tanam.. aku simpan jer lah.. 

Orang tua2 kata lah.. kalo rendam tali pusat & bagi kasi anak2 minum nanti diaorg tak kan bergaduh.. Hmm yer ke?? Wallahualam... aku macam tak gamak nak buat gitu.. macam tak hygiene plak rasa.. hehehehe.. kalo rendam kasi mandi aku bleh buat... ^_____^

Tali pusat abang & adik.. tetiba tak cam yang mana 1 abang yg mana 1 adik.. tak label la pulak..

Tunjuk tali pusat ni kat Qebal.. dia cakap eeee mama itu ulat ker?? Ulat?? wess anak ini tali pusat Qebal la.. siap mama tunjuk kat pusat dia.. dia tengok pelik jer.. kelakar plak.. kecik lagi kot maybe dia tak ingat masa adik dia dulu.. :)

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook