Iqbal Haiqal

Toilet Ladder Chair

9:17 AM

Sebulan aku beli benda alah ni.. kemarin baru dapat.. hehhh lama giler.. tu la kalo beli online kan memang lama lah nak menunggu.. lain la kalo beli stock yang terus ada kan.. tapi mahal.. hahahah aku ni kalo bab penjimatan memang kena pandai.. bab nak save duit serah pada aku.. en papa ok jer tapi aku la selalu mintak claims balik... huhuhu..  ^____^

Kenapa aku beli benda ni??. untuk memudahkan Qebal pergi toilet sendiri.. dah 5 tahun kot.. asal nak yeyak dalam pampers.. ape benda lah Qebal ni.. wat malu mama jer.. dah besar kena la free diapers kan.. tp so far dia totally free dah.. save pampers.. cuma untuk adik jer lah.. sekarang malam pun dia dah tak pakai.. tapi kadang2 tu terbabas kencing tilam jugak.. hukhukhuk.. nak selamat Qebal tido lah atas toto.. so boleh jer sumbat dalam mesin basuh kan.. 

Harga untuk toilet ladder chair ni RM48 jer aku beli online.. ker ada murah lagi?? sebab aku tengok dekat Fb rega around RM70 macam tu.. bagi aku itu sangat la mahal.. kalo dapat rega yang aku beli ni murah la kan.. hope Qebal & Qeram leh free diapers dengan jayanya.. save det mama beli pampers.. hakhakhak...

Cute kan.. asal kami kecik2 dulu tak ada benda ni.. 

Tengok adik dia dah rasmi dulu.. cewei sungguh.. abang dia nak try pun dia tepis yer.. sampai bergaduh2.. ishh korang berdua ni.. saja jer bikin mama tensen tau... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook